2009. június 23., kedd

Megjegyzés irása

Továbbra sem sikerül bizonyos blogokra megjegyzést küldeni, mi lehet mégis a hiba? Mikor megirom a lap alján azt irja ki, hogy kész, de az oldal hibás. A megjegyzés nem megy el.Most szaporodott az ilyen blogok száma nálam, pedig ezekre azelőtt mindig irtam. Később sem kerül fel a megjegyzésem.Látom, hogy mmamka is ezzel kinlódik, mi lehet a megoldás???Irjak az illetőknek e-mailt??? , vagy kinek az oldalán van a hiba??

2009. június 18., csütörtök

Megőrült?

Ti jártatok már úgy, hogy megnyittok egy blogot, és az elkezdi magát folyamatosan újramegnyitni, kb. másodpercenként? Leállítani, máshová lépni nem lehet, 50-60 megnyitott oldal is lesz, amit hiába zár be az ember folyamatosan csoportosan. Egyszercsak besokall a rendszer, program nem válaszol, és akkor tudok kilépni a körből.
Nem gép-probléma, mert a minap más gépén is előállt ez a gond. És van néhány blog, ami ezt rendszeresen eljátssza, már félek megnyitni.

2009. június 16., kedd

Bejegyzés más blogokra

Miért nem tudok ujabban megjegyzést irni?? csak bizonyos blogokra nem sikerül, azelőtt ez nem volt probléma.Persze az én gépem kétszer kellett az utóbbi időben ujratelepiteni, lehet ez az akadály?? vagy talán mások változtattak valamit?,Megirom a megjegyzést beirok mindent szabályosan /nem először csinálom/ megnézem nem tévesztettem el semmit és a megjegyzés nem jelenik meg, ottmarad ahova irtam, hiába küldöm el.

2009. június 15., hétfő

üzenőfal

Tudja valaki, hogy lehet üzenőfalat létrehozni a saját blogunkon belül?

2009. június 4., csütörtök

Azt szeretném kérdezni, hogy hol kell beállítani, hogy, ha a bejegyzéseimnek címet akarok adni, ne valami kriksz-krakszok jöjjenek elő? Köszi!

2009. június 2., kedd

Video saját gépről, újra

Sziasztok! Elolvastam a korábbi ide vonatkozó bejegyzéseket, mindent úgy csinálok, mégsem megy. Mi lehet a gond? 1perc 37 mp a video, avi formátumban. Túl hosszú volna? Vagy túl nagy? kb. egy óra alatt sem tölti fel, az alsó sávban miközben tölt: Message (itt egy lassan növekvő szám) took 0 mp - ha jól emlékszem. Jó, nagy felbontású fényképezőgéppel készült a fevétel. Lehet a videót is méretcsökkenteni? Hogyan?