2009. november 24., kedd

fejléc

Sokaknál látom, hogy van egy kép a fejléc alatt hogy a karácsony még hány nap. Meg is szerezetem a leirást, de nem tudom hová illesszem, mivel nem akarom oldalsávban kis képben. Aki tud segitsen! Köszi!

2009. november 7., szombat

Szöveg tördelés

Sziasztok!
Keresem a választ arra is, hogy ha megírom a bejegyzés teljes szövegét, a szerintem kívánatos helyekre teszem a sorközt, akkor a megjelenített végeredményen miért nem ugyanúgy van? Olyan, mintha a teljes szöveg maximum 3 bekezdést engedne, és a többit már egymás alá "ömleszti". Érthető a problémám?
Örülnék, ha tudnátok segíteni.
Köszi előre is, Nóra

Fotók kinyithatósága

Sziasztok!
Nem tudok rájönni, hogy mitől függ, hogy a bejegyzésekhez feltett fotókat megnyithatjuk-e vagy sem. Az első fotó mindig nagyítható eredeti méretére, de a szövegben elrejtett többi már nem. Tudtok segíteni, mit csinálok rosszul?
Köszönöm előre is, Nóra

2009. november 6., péntek

Oldalsáv...

Egyszerűen nem értem,hogy az oldalsó sávban,pl.a profilomnál is,van egy bemutatkozó szöveg,ami eddig megjelent rendesen,és néhány napja nem hajlandó megmutatni magát.Pedig ott van a szerkesztésben és el is mentettem.Csak arra tudok gondolni,hogy pár napja,amikor felraktam a könyvjelzős fotóimat elég nagyba,azóta van ez a jelenség.Viszont: azóta nem ilyen nagyok a fotók ,mégsem jön elő a szöveg.Már néztem,hogy nem állítottam-e el véletlenül valamit,de nem találom.
Szerintetek????