2010. március 29., hétfő

Oldal szerkesztése

Az anyagfaló játékhoz csináltam egy mellék-oldalt, ami az oldalsávból érhető el. Ide kerülnek a többiek képei, és a bejegyzésre mutató linkek, mert így sokkal áttekinthetőbb... lenne, ha tudnám szerkeszteni. De vért izzadok vele. Képtelen vagyok az újabb munkákat a régiek fölé tenni, melléírni, egyáltalán, szerkeszteni. Igaz, eddig draft-ban próbáltam, de még esetlenebb, mint a régi program. Van erre valamilyen trükk, vagy kínlódjak ?

2010. március 25., csütörtök

Hírlevél modul?

Szeretnék hírleveleket küldeni az ismerőseimnek, ha megjelenik egy új bejegyzés a blogomban. Eddig a beállítások alatt, az email fülön adtam meg azoknak az email címét, akiknek szerettem volna elküldeni a bejegyzéseket. Itt viszont max. 10 ember adható meg és ráadásul így az egész posztot átküldi, én viszont csak részletet szeretnék küldeni.
Van valakinek valami ötlete?

2010. március 10., szerda

Picasa3.....

rendet kellett raknom a számítógépen :( ,és eltüntettem a Picasa3 képszerkesztőmet.:( De nem úgy,hogy máshova raktam,hanem teljesen.....Jaj,már mindent próbáltam.....Van egy új verziója,de az meg órákig tölti magát,vagy én nem csinálok valamit jól.
 Mindig így járok,ha rendet rakok,utána eltűnik valami....:)

Esetleg valaki,aki okosabb??????

2010. március 7., vasárnap

Bejegyzés frissítése....+

Utánanéztem és azt látom,hogy ebben a meghívós  állapotában nem frissül a blogom senkinél.
Hm.Ezt nem tudtam...
Vagy lehet ezen valahogy javítani esetleg?????

2010. március 3., szerda

Meghívásos blognál....

amikor abban az ablakban találja magát az ember,hogy "ezt a blogot, csak meghívott személyek olvashatják" blablala....,oda nem lehet egy linket hagyni ,hogy hol érhető el a  másik,nyitott blog?

Náncsi!!!!! Te kellenél most nekem!!!

Most aztán kitanulok sok szám,gépes trükköt szerintem.,:)

2010. március 2., kedd

Átirányítás.....

Sziasztok!
Van egy holland (?) blog,ami megszűnt,vagy átváltozott és egy remek módszerrel-csak éppen ezt nem tudom hogyan csinálta- rákattint az ember egy linkre és már ott van az új blogján.
Ezt a linket nyissátok meg kérlek és akkor érthetőbb,mit szeretnék.Nem tudom jobban leírni.:)
http://www.rialanser.com/
 

Szerintetek ezt hol lehet beállítani????????