2012. augusztus 9., csütörtök

" Valami nincs rendben. "

Először is köszönöm a felvételt.

A minap mikor megnyitottam a blogomat, a következőt találtam.  Tudna nekem valaki segíteni hogy hogyan tovább? Mostanában nem is nagyon frissítgettem az oldalam. Köszönöm előre is.


Erika


6 megjegyzés:

jeszizsu írta...

Én egyáltalán nem értek hozzá, DE:
2 hete nem ugyanez, de hasonló üzenet jelent meg a gépemen. (Nekem is a blogom megnyitásakor, de kiderült ez csak véletlen.) Mivel a cégnél van szakember, azonnal bezártam mindent, és vittem a gépet hozzá. Mint kiderült, jól tettem, mert a figyelmeztetés volt maga a vírus. Lett kár, de ha elnavigáltam volna a figyelmeztetés utásítása szerint akkor jóval nagyobb baj lett volna. Szóval óvatosan a folytatással!!!

Eryka írta...

Ajjajj...ez nem jól hangzik. Nekem sajna nincs szakember ismerősöm. :( Remélem nincs oda a blogom.

Monika írta...

Erika! Nekem már többször jött ilyen üzenet.Először tavaly: nagyon megijedtem,aztán mást nem tudtam tenni,mint a blogos lányok segítségét kértem így ,mint te.Az egyik tündéri FÉRJ azt üzente,hogy semmi pánik, a bloglistámból távolítsam el az üzenetben szereplő blogot. Megkerestem ,kitöröltem és minden rendben volt utána.

Eryka írta...

Mammka. A bloglistámat átbogarásztam és semmi hasonlót nem találtam. :(
Most viszont felfedeztem hogy mozzilla firex-on simán indul riasztás nélkül, chrome böngészőnél viszont riaszt.

zazálea írta...

történt azóta valami??

Abile írta...

Most olvastam a problémádról! Nekem is volt hasonló, de sajnos nem is a bloglistámon, hanem egy másik listán, ahol a Tutorialokat linkeltem be. Tehát akárhol, bárhol a blogodon lehet egy link arról az oldalról, ami vírusos, ezért kiabál neked a program, hogy távolítsd el, mert ha valaki rákattint - akár tőled is - kárt okozhat a gépében.