2015. november 13., péntek

LINKWITHIN...

Ezek az apró kis kockák régebbi bejegyzésekről. Hiába kattintok rá, nem adja ki a kért oldalt,azt írja,hogy a :keresett oldal nem létezik.:(

Nálatok?

Nem tudom mi van mostanában,hogy több gondom is lett a bloggal....Hm.

5 megjegyzés:

Orsi írta...

Megnéztem, és tényleg fura dolgokat csinál a Linkwithin nálad. Nem lehetséges, hogy megváltoztattad valamikor mostanában a sablont? Előfordul, hogy egyes sablonok nem támogatják a külsős widgeteket, és emiatt nem működnek rendesen.

A tegnapira meg a másik tippem az lett volna, hogy esetleg frissítetted a vírusirtót a gépeden vagy letöltöttél egy reklámblokkoló kiegészítőt, ami blokkolja a feedjitet nálad. De most látom, hogy az én blogomból is elveszett, valószínű nem támogatják tovább a widgetet. Viszont itt meg tudod nézni: http://live.feedjit.com/live/antikcsipke.blogspot.com/0/ Bár nem tudom, mennyire pontos, mert az én látogatásom nincs is rajta a listádon. :)

Megpróbálom megkeresni, hátha valaki már megtalálta a megoldást.

Orsi írta...

Meg is van a hiba oka:

1) a feedjit frissítette a widgetje kinézetét, így a régebben beszúrt html már nem működik, újra kell írni azt a modult. A fent linkelt elérésén fenn, a logo mellett kisbetűvel van egy link (Click here to get your own Live Traffic Feed now) - erre kattintva tudsz egy új html-modult létrehozni, amit a régi helyére kell átmásolni majd. Enélkül a blogodon nem látszik, noha a régi kód miatt továbbra is "veszi az adatokat".
2) a firefox egy évvel ezelőtti frissítésében jött elő ez a probléma. Mivel a flash nagyon sebezhető, ezért a nagyobb böngészők fejlesztői igyekeznek megszabadulni tőle. A chrome egy ún. kernelbe rakja, és azon belül engedi futni, éppen ezért, az én blogomon az újra beszúrt Feedjit látszik és működik is. A firefox ezzel szemben letiltotta, ezért nem is látszik. Erről tudtam is, nekem sok oldalon nem engedi látni a flash tartalmat, csak nem jutott eszembe. :)

Szóval a megoldás a frissítés és a böngészőváltás vagy az, hogy az előző hozzászólásomból a linket elmented könyvjelzőnek, és ott nézed az adatokat. Vagy esetleg kipróbálod ezt, ami nem olyan szép, mint a feedjit volt (és amilyen most), de ugyanazt tudja, és némelyek szerint a firefox is engedi: http://www.supercounters.com/visitortracker

(Ezt átmásolom a másik alá is, hátha másnak is jól jön.)

Orsi írta...

A linkwithinnél azt találtam, hogy nem a linkwithintől kell beszúrni a blogba, hanem lekérni a HTML-kódot, és azt manuálisan beszúrni egy új HTML-modulba, amit később a posztok alá kell húzni. Egy újratelepítés nem árthat, itt egy kis segítség: http://www.tipsviablogging.com/related-post-thumbnail-blogger/

De az is lehetséges, hogy jelented nekik a problémát itt: http://www.linkwithin.com/support Be kell írni az emailt és a webcímet, a megjelenő oldalon válasz a legalsó rádiógombot, és másold oda ezt: "The redirecting process seems to be failing. On the navigation bar, I can see the links to duplicated, and the result page says: "The searched page of blog is not exist"; however, after clearing the odd characters, and replacing with normal ones, the page is loading. Thank you!"

Azt állítják, 24h belül kijavítják. Ha mégsem, akkor még mindig újra generálhatod a kódot és beszúrhatod újra, a régi teljes eltávolítása után (nehogy összekavarodjanak).

Mamka írta...

Tündér vagy Orsi!!!!! Újra eljöttem ide,mert nem tudtam megcsinálni úgy,ahogy szeretném,ahogy régebben volt,hogy a blogokat is mutassa ,kik látogattak meg.
Még próbálkozom.KÖSZÖNÖM nagyon!!!!

Mamka írta...

Feladtam -egyenlőre..:)