2009. február 21., szombat

Japán ?

Hölgyek - nincs időm visszaolvasni, pedig lehet, hogy volt már róla szó...
Valaki (a beállított térképen látom) szinte állandóan visszajár hozzám Japánból, ami teljesen érthetetlen számomra, kivéve, ha hazánk egy leánya tengődik ott arrafelé...

Szóval, mit kellene beállítanom, hogy láthassam úgy, hogy milyen japán blogról jön valaki (vagyis, vissza szeretnék kattintani, hogy én is láthassam az ő blogját)

Köszönöm ! :-)

4 megjegyzés:

Kaoka írta...

Engem meg ez a térkép érdekelne. :)
Nem is tudtam, hogy ilyen is van.

Mária írta...

Kaoka: az én blogomra is fel van téve, nézd meg. Nekem is volt japán olvasóm ( feltéve, ha néha nem téved a beazonosító rendszer ), de már nincs rajta a térképemen. Szeretem ezt a Live Traffic Feed-et, mert itt látom, hogy ki kinek a blogjáról jött át hozzám, vagy mire keresett rá a google-ben rám találva.
Egy valamit én sem értek, hogy amikor én belépek, akkor miért budapesti olvasónak ír engem. Mindenki más, aki itthonról rám kattint, jól írja ki a város nevét.
Én kérdésem: hasznos, fontos a szóellenőrzés a megjegyzések küldésekor?

Kormica írta...

Szia!
Japánból engem egy Porndigest nevű és igaziból is elég pornós témájú oldal kezdett rendszeresen látogatni. Gondolom meztelen gyerekfotókat kerestek a blogomban... persze nem találtak.
De a biztonság kedvéért azóta csak meghívóval lehet olvasni a blogomat, és a google és egyéb keresőmotorok sem férhetnek hozzá.

Makay Anikó írta...

Szia! Mária kérdésére:"... hasznos, fontos a szóellenőrzés a megjegyzések küldésekor?"
Szerintem létfontosságú, mert így kiderül, hogy ember vagy. :-)
Ugyanis mindenféle programok/vírusok? tudnának nemkívánatos üzenetekkel teletölteni minden létező helyet. Ember küldhet, gép ne küldjön...