2009. március 17., kedd

Forditás

Violini bligjában láttam egy nagyon jó forditó programot. Több nyelvről fordit. Rákattintottam és a Goggle forditója jött be. Azon aztán nem találtam meg azt a kis rajzot, amivel föltehetem a blogomra. Vagy béna vagyok és elnéztem valamit?
Segitsetek ha tudtok.

5 megjegyzés:

Abile írta...

Szerintem Violini nem fog megharagudni érte, ha Tőle veszed kölcsön a kis képet. Mentsd le a saját gépedre, egér jobb gombja, mentés másként... aztán már fel tudod tenni a saját blogodra az internetes hivatkozással!

lomaquilt írta...

De én nemcsak a képet akarom feltenni, hanem, hogy több nyelvre forditson. Amit eddig feltettem, az csak angolról fordit. Az egy más kérdés, hogy a forditás pocsék. Ha a magyarról forditás is ilyen, akkor szégyellem elküldeni.

Abile írta...

Amikor rákattintasz Violininél a képre, feljön az az ablak, ahol a fordítást tudod kérni. Az internetes címet kijelölöd ctrl+c -vel és a saját blogodban bemész a blog elrendezésénél a modul hozzáadása négyzetre, innen kiválasztod a kép hozzáadását. Feltöltöd a képet a gépedről, és a linkhez beírod a ctrl+v -vel az internetes hivatkozást. Mentés és kész is!

Nina írta...

http://translate.google.com/translate_tools?hl=hu&sl=en&tl=hu
ESZKÖZÖKRE kell kattintani, ott bejön a html kódja, előtte válaszd ki a saját blogod nyelvét.

Névtelen írta...

A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片