2009. április 23., csütörtök

101 !

Ez itt kérem szépen, a 101. bejegyzés ! Abile megelőzött a 100.-nál, de sebaj :))
Mint a blog "anyája", hirdetek egy kis játékot ! Az alant látható neszesszer-pénztárca-irattartó garnitúra keresi új gazdáját. Ha ez Te szeretnél lenni, tedd a következőket :
Gyere át a blogomba, és hagyj egy megjegyzést, majd a saját blogodban írd meg, hogy a Blogbajokban játék van. Sorsolás 27-én, hétfőn reggel 10-kor.
Sok szerencsét , jó játékot kívánok : Gina
És egy kis reklám : a helyeske narancsszínű anyag Bogiék webáruházából való :))

7 megjegyzés:

Abile írta...

Óhhh és nekem fel sem tűnt, hogy 100. bejegyzést írok??? No szép kis piskóta vagyok! De azért jövök játszani! :o))

mammka írta...

Szia Bloganya!:)
Mostanában mindenki játékos kedvében van,és ez olyan jó!!:)
Egyrészt szépséges a neszeszer,másrészt és elsősorban nagyon hasznos a blogbajok blog,harmadrészt Bogiék boltocskája a szívem csücske több szempontból,pl,itt van a városban.:)
Köszi a játékot,megyek és követem az útmutatásokat!

Barbi írta...

Még csak most fedeztem fel ezt a blogot! De milyen jó tényleg! Nekem is vannak időnként blog-gondjaim! Jövök máskor is! És szívesen részt vennék a játékban is! :)))

bruercsi írta...

Szia Gina! De jó, hogy magadra találtál, nem csak a játék miatt, de nem volt jó ez a nagy csend!!!! Jelentkeznék én is, úgy hogy megyek teszem-veszem magam itt-ott :) !

kiseri írta...

Hali! Én is játszok! Nekem már sokat segített ez az oldal, köszönöm!

S.Vike írta...

Szeretnék én is játszani. Nagyon tetszik a nyeremény, kedvencem a narancssárga. :)

Névtelen írta...

伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區