2009. május 15., péntek

Saját videóbeszúrás

Most én szeretnék segítséget kérni.
Hogyan kell saját videót beszúrni a bejegyzésbe?
Maga a felvétel még a kamerán van, azt az asztali dvdíróval lemezre átvarázsolom, na de utána hogyan tovább? Milyen formátum kell, azt hogy hozom létre...?
Előre is köszönöm Mindenkinek, ha segít!!! :)

9 megjegyzés:

Slayer Gothpaladin írta...

A "Bejegyzés létrehozása" menüpontnál a képbeszúrás lehetősége mellett van a videó ikon, arra kell kattintani, majd ki kell választani az adott számítógépen (vagy notebookon, PDA-n, mobilon, akármin) a megfelelő fájlt, és az aztán a videó méretétől függő percekben mérhető idő után feltöltődik, majd pár perc, amíg feldolgozzák - addig lehet menteni a bejegyzést, majd a Piszkozatok közül közzé lehet tenni feldolgozás után. Fontos, hogy a videó formátuma MP4, WMV, AVI vagy 3GP legyen!

Fauna írta...

Amikor új bejegyzést írsz, a kép hozzáadása ikon mellett ott van videó hozzáadása gomb is. Utána a feltöltés már egészen egyszerű, tallózással megkeresed a videót. A feltölthető file-formátumokat is írja, de ahogy nézem, gyakorlatilag bármilyen gyakori formátumot fel lehet tölteni (.avi, .mpeg, .mov, .wma). Remélem, erre gondoltál, és tudtam segíteni.

Fauna írta...

Igen, az .wmv, bocsánat.

Slayer Gothpaladin írta...

Alig 5 perc különbség :D Látszik, hogy ez a blog 0-24-ig aktív a sok tag különböző ráérési ideje miatt :D

Barbi írta...

Ha hosszút teszel fel, jó sokáig tölti... :(

bruercsi írta...

Köszönöm!! Most már csak azt kell összehoznom, hogy a kameráról átjusson a gépre... :)

lomaquilt írta...

És ha valahol találok egy jó filmet? Akkor csak az URL-jét másolom be?

Slayer Gothpaladin írta...

Hát ahhoz ennyi nem lesz elég, ahhoz egy HTML / JavaScript kód kell, egy sima URL nem = beszúrva...de erről már a következő bejegyzés szól.

Katalin írta...

bármennyit próbálkozom, a bezúrt videom csak egy napig bírja, másnap már nem lehet megnyitni a blogombn. Azt nem értem, akkor az első napon miért lehet megnézni ugyanott a blogban????????