2009. június 4., csütörtök

Azt szeretném kérdezni, hogy hol kell beállítani, hogy, ha a bejegyzéseimnek címet akarok adni, ne valami kriksz-krakszok jöjjenek elő? Köszi!

11 megjegyzés:

nöné írta...

Amikor új bejegyzést készítel, az "Írás" fülecske az aktív, vagy a "HTML-kód szerkesztése" fülecske? Lehet, az a baj, hogy az utóbbi az aktív Nálad, akkor gyorsan katt az Írás fülre.

ccsigaház írta...

köszi! erre nem is gondoltam...

Márti írta...

Véletlenül akadtam rá a "blogbajok"-ra, de nagyon örülök, hogy rátaláltam. Nekem is mindig akadnak gondjaim. Napok óta olvasgatom a bejegyzéseket. Az új sablon választással kapcsolatban szeretném megkérdezni, hogy hogyan kell pontosan elmenteni a meglévő blogomat, hogy ne vesszen el semmi.
A másik kérdésem, hogy pdf.doc-ot hogyan kell feltölteni a blogba, lehet-e egyáltalán?
Köszönöm a segítségeteket!

ccsigaház írta...

A bejegyzések nem vesznek el, ha a sablont cseréled, csak az oldalelemek.Ezeknek a html kódját kell kimentened egy másik dokumemtumba (ctrl c-ctrl v). Azért az eredeti sablon kódját is mentsd ki, mert lehet, hogy meggondolod magad és visszatérsz hozzá.

Márti írta...

Köszönöm! Bátorságot veszek és megpróbálom.
Az én megjegyzésem után miért jelenik meg egy kuka? Csak kíváncsiságból kérdezem - rosszul küldöm a megjegyzést?

ccsigaház írta...

azért, hogy törölhesd, ha meggondolod magad. mindenkinek megjelenik.

Márti írta...

Köszi!
Akkor nem én kattintgattam rosszul!
A pdf. doc. feltöltéssel kapcsolatban nem tudsz valamit javasolni? A blogoknál nincs tárhely, mint a honlapoknál, ahová fel lehet tölteni dolgokat? Vagy azt vásárolni kell?
Ne haragudjatok, ha "butaságokat" kérdezek!

ccsigaház írta...

hát azt én se tudom...még nem próbáltam

Slayer Gothpaladin írta...

PDF.doc-ra megoldás:

Megnyitod egy szerkesztőben (ez lehet Microsoft Word-től OpenOffice Writer-en át WordPad-ig akármi) a fájlt, majd lenyomod a [Ctrl] + [A] gombokat, jobb klikk a szövegen - másolás, majd áttérsz a bejegyzésíróra, és a megfelelő helyen jobb klikk - beillesztés. Örülök, hogy segíthettem.

Márti írta...

Köszönöm, kipróbálom!

Slayer Gothpaladin írta...

Szívesen!