2009. augusztus 1., szombat

Oldalszél szerkesztés

Segitsetek!
Nagyon nem akarom változtatni a blogom külsejét, de szeretnék egy olyan oldalszélt csinálni mint Gina a tutoriáljaival. Lenne mondjuk két három ilyen egy egy téma köré gyüjtött cimkém. Tehát ne a cimkékből kelljen kivenni.

5 megjegyzés:

Monika írta...

Komórka,bocs,de nem értem mit szeretnél....:(
Igaz,meleg van és az agyam lassúúúúú....

Cat írta...

Lehet, hogy nem pontosan erre gondolsz, de többen ezt úgy csinálják, hogy a blogban lekérik a cimke alapján azokat az oldalakat, amikből egy kis "bokrot" szeretnének csinálni.
Az oldalsávban modul hozzáadása, és felveszik azt az elemet, aminek az a neve, hogy Linklista.
Ide szépen azt az előbb, cimke alapján kikerestetett oldalt linkelik be, és el is lehet nevezni valaminek ezt a gyűjteményes linket. Mentés.
Ezután ha arra a linkre kattint valaki, akkor pl. csak a recepteket vagy csak a mittomén miket mutat a blog.
Ha nem erre a megoldásra gondoltál, akkor bocsi.

lomaquilt írta...

Cat! Köszi, erre gondoltam. Tudtam, hogy valaki fog segiteni! Egyes blogoknál vannak a tutorialok és alatta a megnevezés. Na ilyesmit szeretnék!

Cat írta...

:)
Örülök, hogy segíthettem.

Dyrtyho írta...

Sziasztok.Nekem a következő lenne a bajom.2009.09.10. le szedtem a http://templatesparanovoblogger.blogspot.com/ oldalról a következö Template témát vagyis ezt : http://4.bp.blogspot.com/_Tbyrhxluimk/SqhFrpVP-lI/AAAAAAAAAwI/1O91nFQUt3g/s1600-h/template-black.png

és az én bloggom tetején viszont nincs meg az 3-4 link gomb,és azt szeretném valahogy megcsinálni,vagy beállitani,hogy legyen.

Melyik html részt kell átírnom ? és Légyszi segítsetek,mert nagyon fontos lenne