2009. november 7., szombat

Szöveg tördelés

Sziasztok!
Keresem a választ arra is, hogy ha megírom a bejegyzés teljes szövegét, a szerintem kívánatos helyekre teszem a sorközt, akkor a megjelenített végeredményen miért nem ugyanúgy van? Olyan, mintha a teljes szöveg maximum 3 bekezdést engedne, és a többit már egymás alá "ömleszti". Érthető a problémám?
Örülnék, ha tudnátok segíteni.
Köszi előre is, Nóra

6 megjegyzés:

katafolt írta...

Érthető,de sajnos segítség erre nincs,tudtommal.Ebben nagyon önfejű a blogger...

Babi néni írta...

Nekem volt ilyen, amikor nem engedélyeztem az

Irányítópult/Beállítások/Formázás lapfülön

a Sortörések konvertálását.

Kapcsold igenre, ha nemen van.

Ha nem ez volt a baj, akkor a másik megoldás, hogy nem Írás módban teszed közzé a bejegyzést, hanem előtte HTML módban kigyomlálod a felesleges div kezdetű sorokat, amik div align="akármi" és /div feliratokat tartalmaznak kacsacsőrök között. De vigyázz, mert ez a bekezdésformázás a beszúrt képekre is vonatkozhat, szóval, alaposan fontold meg (kimentheted wordpadba és akkor többször elölről kezdheted, ha mégse jó valami).

A végén pedig, ha sorkizárt bekezdéseket szeretnél, akkor az elejére te írd be kacsacsőrök közé, hogy div align="justify" és a legvégére pedig, hogy /div

A nyitó kacsacsőr az AltGr+M, a záró pedig az AltGr+. billentyűkombinációval írható be.

Remélem, hogy nem nagyon érthetetlen.

Nóra írta...

Köszönöm Altair, a sortörés konvertálást már kipróbáltam, az nem jött be.
A HTML módot legközelebb kipróbálom, köszönöm!

Atonemovie írta...

Sziasztok!
Szeretném igénybe venni a Blogbajok blog szolgáltatását, egy bejegyzés keretében szeretnék feltenni egy nagyon fontos kérdést, ami már régóta frusztrál. Lehetséges esetleg, hogy kapjak egy "tagságit" vagy mifenét?
Előre is köszönöm!
Atonemovie

Bodzás Vendégház írta...

Kérem, aki tud segítsen! Eltűnt a profilképen a Rendszeresen olvasott blogokról. A profiloldalamon megvan a kép, és nem állítottam el rajta semmit sem. Mi történhetett? Hogyan állíthatnám vissza a képeket?

Zelnice írta...

Meghívóért írj F.ginának! (bal sáv legalil a közreműködők között megtalálod)