2010. május 26., szerda

Lefagyás több blogon

Miért fagy le a gépem különböző blogoknál? Pl. mammkánál idáig nem tudtam megjegyzést írni, de olvasni legalább lehetett. Már azt sem, mert amint rámegyek a blogjára, lefagy egyből a gépem. Pedig szeretném olvasni és szeretnék nála kommentet is hagyni. :)
Nem csak nála, már máshol is megtörtént, ezért nem merek többek bolgjára rámenni.

9 megjegyzés:

Szilvi írta...

Ajjaj nálam is ez a gond, de én inkább a külföldi oldalaknál járok így.

Babi néni írta...

Kicsit bővebben?

A gép totál kék halálba kerül a blogtól? A böngészőablak leáll vagy időtlen időkig tölt?

Ha sok az oldalon a widget (kiegészítő, pl. zenés, ilyen-olyan), akkor soká töltődik be és van akinek a böngészője le is tiltja. Milyen böngésződ van? Mondj egy lefagyós blogot, és megnézem én is, hogy mi a helyzet az én gépemmel.

Kriszti írta...

Mammka blogja és még másoké is nálam is elég érdekesen működik. Nálam például többször is feltöltődik egymásután új ablakokban, alig tudom kikapcsolgatni, mert újra és újra töltődik magától.

nöné írta...

Hasonlókat tapasztalatok, mint az előttem szólók. Pl. Mammkánál nekem is egy ablakba kiír valami hablatyot, amiből egyedül az error szót ismerem fel:o)Most próbálkoztam, hogy idemásoljam a hibaüzenetet, de most jól bűködik a blog.
Nekem Avant Browser böngészőm van, nagyon meg vagyok vele elégedve, viszont azt tapasztalom, hogy némely blognál az Exploler nyitja meg ugyanazt az oldalt akár ötvenvalahányszor is. Ilyenkor nincs mese, OFF a masinának, majd újraindítás.

F.Gina írta...

Nálam Mammka blogját portugálként érzékeli, és felajánlja a magyar fordítást :)) Sokaknál a számláló a mumus, már itt is írtuk, hogy nem kéne a CC countert használni :(( Egyébként a sok zene, kismacska, etetős állatok, óra, stb is erősen lassítja a töltést, vagy pop-up-ot hoz fel, ami lefagyaszthatja a gépet.

Kaoka írta...

Sziasztok! Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Nálam is azt csinálja, amit krisztinél. Állandóan újra jönnek fel az ablakok. Közben nem tudok kilépni, mert annál több ablak ugrik elő.

Altair! Idáig Mammkánál és még egy-két blogban tapasztaltam.

Szilvi írta...

Bizonyos blogokba nem tudok belépni, és ha a saját blogomban szeretnék szerkeszteni, nem jön be az oldal, csak azt írja az állapotsorban, hogy várakozás a következőre: "www.google-analitics.com". Az oldal persze üres. Várakoztam én fél órát is, de semmi. Egyébként Firefox-ot használok. Más gépen nincs ilyen baj (azon is Firefox van), sőt az én gépemen még az Internet Explorer-rel is működik minden. Nem kifejezetten lefagyásról van szó, de bosszantó!

Tyria írta...

Mostanában gyakran jártam úgy, hogy ablakok öltődtek fel, mint Krisztinél. Kommentelni csak ritkán tudtam ezeken a helyeken. Én rájöttem arra, hogy ezeket akkor tapasztalom, ha az I. Explorert használom. Firefoxnál minden rendben van. Most némely blogokat a firefox-szal "közelítem meg". De hogy miért van ez, nem tudom!

Ili írta...

Ugyan ezeket tapasztaltam én is, de amióta letöltöttem a Firefox új verzióját, azóta semmi bajom. Nem fagy le egyáltalán. Nálam olyan fordul elő, hogy nem hozza át más blogból a képet hozzám. De ez is csak néha fordul elő