2011. december 17., szombat

Háttér+ blog áthelyezése

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni két dologban. Az első a háttér lenne. Nem tudom miért, de összement a hátterem egy pici négyzetté, és így elég csúnya, meg nem is tudom, hogy mitől alakult át. Azt meg, hogy hogyan változtassam vissza, na arról halvány lila dunsztom sincs. Ha lenne aki ért hozzá kérem segítsen!!!!
A másik a blog áthelyezése. A jelenlegi Cinella apróságai bloggom egy citrommail-es címmel lett regisztrálva anno, ezt a e-mailem már nem használom, helyette gmail-en vagyok. Próbáltam a e-mailt átírni, de nem hagyja. Arra gondoltam, hogy csinálnék egy új blogot, de a mostanit nem szeretném elveszíteni. Hogy tudom átcipelni azokat a bejegyzéseket, kommenteket, stb.. amik indítás óta keletkeztek?
Köszönöm, ha tudnátok segíteni!!!
Cinella

4 megjegyzés:

Monika írta...

Sajnos nem igen tudok segíteni. Ha lehet,akkor változtassad meg a hátteredet...ez nem sok segítség ugye?
A másik meg,az emailcímeset nem értem egészen....Talán arról van szó,hogy a blogodon a citrom -eles címed van még és szeretnéd,ha a gmailes lenne? Ez van?Mert ilyenkor csak írd ki nyugodtan a gmail-es címedet,mint elérhetőséget.
DE lehet,hogy mást szeretnél....

Ami írta...

Az első problémára nem tudom a megoldást, a másodikra talán igen: hívd meg a gmail-es emailcímed társszerzőnek a blogodhoz (mindegyikhez). Ha elfogadtad, állítsd be magad adminisztrátornak, és ekkortól úgy rendezgethetsz mindent a gmail-es címeddel is mint a citromailessel.

F.Gina írta...

Nem kell áthelyezni a blogod, amit Ami írt, azt a Bejegyzések alatt, az engedélyekben találod, ott tudod magad felvenni a másik email címeddel, és elfogadás után adj magadnak adminisztrátori engedélyt. A háttereddel nem tudom, mi a baj, nálam jónak tűnik.

Cinella írta...

Köszönöm a segítségeket! A hátterem időközben megoldottam. :-)
Cinella