2012. február 23., csütörtök

Picasa

Bejus nincs egyedül ezzel a problémával, csak eddig ez engem nem izgatott különösebben. (Sőt, mostanában értesítést sem kapok emailben, csak egy-két lány új képeiről.)
Szóval, kedves Altair, ezt látom : A saját albumaimat, alatta a saját albumom lehetőségeit, alatta meg a gugli ajánlását, holott itt kellene lenni a kedvenceknek, ha jól emlékszem. A bal oldalon meg azt látom, akik engem követnek.
Tényleg, hová lettek a követettjeim ? :))

6 megjegyzés:

lomaquilt írta...

Sokmindent töröltek. Én se érek el sokakat, ugyanakkor kapok értesitést, hogy felvett valaki a baráti körébe, oda ahová nem tudok bejutni.

Ami írta...

Ha a fotóid követőinél rákattintasz az összesre, akkor kidobja az Általam követett személyek lehetőséget a felső sorban.

Bejus70 írta...

Köszönöm, Gina, akkor ezek szerint nem csak nálam lett ezzel gond. Igencsak felbosszantott a kedves illető kioktató stílusa...

F.Gina írta...

Ugyan, Bejus, ilyenen ne bosszankodj :)) Egyébként itt Altair a legnagyobb ász és segítség :)) Általában ő mondja meg a frankót. És sok esetben én sem értem a kedves bejegyző kínját-baját :)) A lényeg, hogy előbb-utóbb minden megoldódik.

Altais.ir vagy Altair.is írta...

Sajnálom, Bejus70, igazán nem akartalak felbosszantani! Komolyan! Nem szántam sértőnek, nem is feltétlenül neked szólt, csak egy tanácsnak szántam mindenki részére.

Legközelebb inkább nem írok semmit ilyen esetben. :o)

Sajnos, a google már megint újítgat, a google+-os hülyeséggel párhuzamosan a működő dolgokat is átállította (ld. Picasa). Azért nem látod a frissülő képeket. Engem is zavar, de már csak úgy tudod megnézni, ha nem a Főoldalra kattintassz, hanem a saját fotókra, hirtelenjében nem tudom, hogy csak a nyilvános fotók vagy az összes albumod láthatósága esetén találod meg a követőidet a jobboldali linksávban. És nem lehet visszaállítani sajnos, én is kerestem a beállítást, de nem találtam meg.

Itt találod lépésről lépésre: https://picasaweb.google.com/altais.ir/PicasaKovetesek?authuser=0&authkey=Gv1sRgCM7ctvP58LLGnQE&feat=directlink

Bejus70 írta...

Már lehiggadtam, nehogy most Te rágódj ezen! Köszi a profi útmutatást!