2012. szeptember 7., péntek

Mit jelent, ki tudja ?....

a blogok bal felső csík-sarkában ez a kiírás: : g+Megosztás mód, az egeret föléhúzva pedig ez olvasható: Az elem megosztásához frissíts ingyen a Google+-ra.
???????
Van olyan blogbarátném, aki ettől óvatos lett , attól tart, hogy a blogjából bárki elvihet bármit.

Én úgy gondolom,hogy ez egy felkínált lehetőség, ott van, de amíg nem aktíválja a blog írója, addig nem is működik.
Jól gondolom? Szerintetek?

Most jutott eszembe,hogy felajánlom neki a blog lezárási lehetőséget oly módon,hogyha rákattint valaki, akkor nem másolható.

2 megjegyzés:

Ami írta...

Google... Már egy ideje bevezették a google+-t (nem tudom, mennyi ideig lehet egyáltalán elkerülni a frissítést rá), ami a facebookhoz hasonló: ismerősei vannak az embernek, akikkel megoszthat tartalmakat. Az ismerősöket csoportosíthatja is, illetve jelezheti, hogy bizonyos dolgok tetszenek neki. Ez a facebookon like, a google+-on +1. Ha valamit "pluszegyezel", megjelenik a google+ profilodon.

Szerintem senki nem tud semmi ellopni a blogjáról :)

Ha hülyeséget írtam, javítsanak ki a hozzáértőbbek! :-)

Unknown írta...

ÜDVÖZÜLÉS
Én pénzember vagyok hajlandó kamatozású hitelek 2% havonta, a 3000 € 10.000.000 €, mint a hitel ajánlatot, én akkor készen áll minden kategóriákba tartozó személyek , cégek, mindenféle üzleti szervezetek, magánszemélyek és az ingatlan befektetok, adok hitelt nagyon olcsó és mérsékelt árakkal. Akkor keressen meg ma, ha érdekelt abban, hogy ez a kölcsön, forduljon hozzám több információt a hitel folyamat, folyamat, mint a hitelfeltételek között, és kérjük, jelezze a hitelkérelmek a pontos összeget, amit szeretne, és a futamido.

KAPCSOLAT: leonorcastro605@outlook.com
KAPCSOLAT: leonorcastro605@outlook.com