2018. március 29., csütörtök

Kérdés

Sziasztok!
Lehet, bután hangzik a kérdésem, de ... kb. 3 év kihagyással kezdnék újra blogolni. Amikor abbahagytam, akkor még más volt. :)
Most feltűnt ez a láthatatlan modul. Bármit belinkelek, nem látszik a blogon.
Tudnátok segíteni, hogy láthatóvá tudjam tenni?
Köszönöm előre is. 

5 megjegyzés:

Márta Szöginé Nádasy írta...

Akkor neked még a régi verziód van. Valahol (szerkesztői felület)olyan lehetőséget kell keresned, hogy "személyre szabás", ott állíthatod át a blogodat az új verzióra. Az új bejegyzéseknél "link" feliratra kattintasz, megjelenik egy panel, oda kell bemásolnod a linket, amire utalni szeretnél.

Bea Veres írta...

Köszi a választ. Most állítottam be új sablont, de ha hozzá akarok adni oldalt modulokat, két féle lehetőségem van: látható és nem látható modul hozzáadása. És hiába választom a látható modult, mégsem látszik amit hozzáadtam.
Nem bejegyzésben szeretnék linkeket megadni, hanem oldalt modult hozzáadni.

Márta Szöginé Nádasy írta...

A szerkesztő felületeden az elrendezésre kell kattintani, majd modul hozzáadása. Megjelenik egy lista, ott kell kiválasztanod az oldalak hozzáadását. A blogon csak akkor látod, ha elnevezted az oldalakat, addig mem.

pom mini írta...

Menderita turun peranakan? Ingin sembuh dari turun peranakan? Apa sih Obat Turun Peranakan yang bagus dan tepat dipilih? Apakah turun peranakan memang bisa disembuhkan dengan obat? Jawaban dari semuanya pertanyaan tersebut akan kami rangkum dalam pembahasan berikut ini. Temukan jawabannya disini! Jelly Gamat Gold-G

Hornyákné Sebestyén Éva írta...

Szia! Sajnos én is hiába próbálkozom a Link within -nel, nem akar semmiképpen megjelenni - beírom az emailcímemet, a blogcímet, azt írja kész, de nem - segítesz? -
a blogom: https://horgolom.blogspot.com/ - üdv - Éva