2015. január 9., péntek

Avatar vagy logo

Az utóbbi időben azt vettem észer -különösen a megjegyzéseknél- hogy a logom (vagy másnéven avatar) eltűnik, helyette egy szürke alapon háromszög jelenik meg benne egy felkiáltó jellel. Próbáltam mindenfélét, de nem jön elő a megszokott logom. A blogomon rajta van, sőt a névjegyemre is ezt tettettem. (csodálkoztak is!)
Mit tegyek?

7 megjegyzés:

Monika írta...

Hm.Régen jártam én is így....:( Mintha velem az lett volna,hogy azt a kis fotót töröltem volna a mappából,Picassából és azért tünt el.
De nem vagyok benne biztos.
remélem,hogy jön valaki, aki okosabbat tud.

Bejus70 írta...

Igen, én is akkor jártam így, amikor a profilképek albumból töröltem a fotókat, mert volt ott hat egyforma és nem értettem, hogy került oda ennyi és minek. Töltsd fel újra a profilodba, akkor megint az leszel, aki voltál. :)

Lidike írta...

Sziasztok!
Elnézést, hogy ide írok, próbáltam már meghívót kérni de még nem kaptam. Van egy problémám és egyszerűen nem boldogulok. Szerettem volna a blogomban minden megjegyzés végére behelyezni "Print Friendly" gombot, de nem sikerül. Több leírást is találtam, magyarul és angolul is, azok alapján próbáltam de semmi nem történik. Akinek már sikerült ezt megoldani leírná nekem, hogy ő mit csinált?
Köszönöm előre is a segítségeteket!

Lidike
faluvegikurtaporta.blogspot.hu

Lidike írta...

Ha valaki erre jár és van hozzáférése a bloghoz, megtenné, hogy a fenti problémámat kirakja blogbejegyzésbe. Nem tudom mikor kapok meghívót, addig nem tudom kirakni.
Köszönöm előre is a segítségeteket!

Lidike
faluvegikurtaporta.blogspot.hu

Bejus70 írta...

Loma, az egyik általad követett blogon a "Tagoknál" jelentkezz be és frissíts rá a megjelenő profiloldaladra. Így visszakapod mindenütt a fejed, akárcsak én. :)

lomaquilt írta...

Bejus70 Kösz a választ. Ginánál bejelentkeztem a tagoknál (többen vagyunk igy!) A profilomnál nem találtam frissitést, de keresem.

Bejus70 írta...

Ha bejelentkezel, felugrik egy ablak, ezen kattints a színes Google gombra!
Ekkor a rendszeres olvasóknál látni fogod a neved és azt a gombot, hogy Beállítások.
Erre kattintva legördül a sáv, ott kattints a Webhelybeállításokra.
Ekkor előjön a profilod, valószínűleg képpel. Akkor csak ráfrissítesz a Kész-szel.
Ha nincs képed, akkor itt szerkesztheted, feltöltheted a régit.
Ha nem volt érthető, e-mailben elküldöm a képernyőfelvételeket.
(Ezt nem találtam az oldaladon, ezért írok itt.)