2008. november 22., szombat

Új belépő

Megkaptam a meghivót köszönöm, igy tag vagyok, és máris van gondom: miért van az ha irok bejegyzést és a mentésre vagy az előnézetre kattintok elmenti a piszkozatba és onnan többé nem tudom elővarázsolni és közzétenni,lehet hogy igy van jól de akkor, ha elirok valamit már nem tudom kijavitani, törlöm és ujból kezdem, biztos van megoldás.
Egyébként nagyon szupi ötlet volt ez a blog, köszönet Ginának, azt hiszem Ő inditotta, az előzményeket nem tudom, de már eddig is sok segitséget találtam.

7 megjegyzés:

Slayer Gothpaladin írta...

Nos, ehhez az kell, hogy az Irányítópulton itt a Blogbajok neve mellett a bejegyzések szerkesztése gomra kattints, azután a saját bejegyzés-piszkozataidnál a szerkesztés gomra kattintás esetén szerkesztheted, és teheted sikeresen közzé a bejegyzést!

Mehike írta...

Na,+int lemaradtam a segítséggel:-)

Slayer Gothpaladin írta...

Hehe, még egy kicsit gyorsulhatnál, Mehike :)

F.Gina írta...

Arra is figyelni kell, hogy a piszkozatból közzétett bejegyzést a piszkozat dátumával jeleníti meg, lehet hogy több bejegyzéssel korábbra szúrja be. A bejegyzés dátumát ugyan lehet módosítani, de macerás. Ezért a piszkozat szövegét át szoktam másolni egy új bejegyzésbe, és úgy lövöm fel.

dixike12 írta...

Köszi Gina + Slayer az okitást mindkettőt kipróbálom mert ez nálam örökös problem,sokszor négyszer ötször nekifutok a bejegyzésnek, a piszkozatokat meg nem győzöm kitörölni.

Slayer Gothpaladin írta...

Hát akkor ideje is volt okosodni egy kicsit :-)))

ReformHédi írta...

Sziasztok! Napok óta próbálok képet feltenni a blogomra (saját gépről) és nem engedi. eddig nem volt ilyen gond...mi lehet a gond?