2009. január 3., szombat

alairas

Jók ezek a linkek a sablonokhoz, majd később kipróbálom. Viszont kérdezni szeretnék, hogyan csináljátok az aláírást? Leszkennelitek és mindig azt teszitek oda? Akkor nem látszik a papír széle? Én egy ilyet szeretnék csinálni. Ja és ehhez lenne még egy kérdésem. Mindig így vagyok, hogy gyorsan beindítok valamit, aztán később derül ki, hogy másként akartam volna (így jártam a nick nevemmel a fórumon) Szóval ha a blog címét akarnám megváltoztatni, az URL szerintem maradna, mert az problémát okozna.
Előre is köszi a választ.

16 megjegyzés:

Cic írta...

Ha pl. valaki blogjában rákattintasz az aláírásra, elnavigál egy oldalra, ott elkészítheted a sajátod. Ehhez a végén kapsz egy html-kódot és továbbiakban azt használnod. Legalábbis én így kreáltam meg a sajátom.

Apropó! - kinél kell kérni meghívót ebbe a blogba?

Körmi írta...

Cicvarek! F.Ginától lehet kérni, ő indította el ezt a blogod. De szerintem Elizanikó, Mammka, Bruercsi is tud adni, úgy emlékszem mintha őket is "admin" (vagy mifene, akik belenyúlhatnak a "rendszerbe") rangra emelte volna Györgyi...na én ehhez nem igen értek!? :D

F.Gina írta...

Cic, küldtem :))

Zsukkata írta...

Gina, küldenél nekem is? Pont akartam kérdezni, hogy kinél kell jelentkezni, de Cic megelőzött :D

Zsukkata írta...

Marianna, szerintem a Beállítások > Alapbeállítások -nál (lehet megváltoztatni a blog címét, az URL marad ebben az esetben.

zazálea írta...

A blog hasznosságának meggyőző bizonyítékát lásd az oldalamon. Köszönöm!!!!:o)))

F.Gina írta...

Kedves Cic !
Odáig világos, hogy csinálok egy aláírást, de a html-kódot hová illesztem be ?
Zsukka küldtem neked is, jelezzétek, hogy átment-e.
És megjelent valami bejegyzés a nevem alatt, amit nem én írtam, és nem tudom, hogy került oda :((

Zsukkata írta...

Nekem megérkezett, köszi :-)!

Zsukkata írta...

Gina, amikor elkészítetted az aláírást, és kiadja a "Signature ID"-t, akkor az alatta levő lehetőségekből "Want to use this signature?" kérdésre kell kattintani, és ha bejön az oldal akkor a "Generate HTML code" a következő lépés. Ekkor elkészíti a HTML kódját az aláírásodnak, ezt a bejegyzéseid végére úgy tudod beilleszteni, hogy a bejegyzés szerkesztésénél a "HTML-kód szerkesztését" választod, és az írásod végére beilleszted az előzőekben kimásolt kódot. Nekem legalábbis így sikerült :-)

zazálea írta...

Zsukka, Te egy zseni vagy, őszíntén. Aláírásom van, majd megpróbálom ezt a fránya hátteret megint. :o(

Zsukkata írta...

:DD

Cic írta...

FGina, megkaptam a meghívót, köszönöm! :-)
Tegnap du. óta nem voltam gépközelben, de látom, Zsukka nagyon precízen leírta a tennivalókat.

lomaquilt írta...

Mindenkinek ráklikkeltem az aláirására és végül mindig oda jutottam, ahol ki volt irva, hogy error! Igy nem lesz aláirásom!

Slayer Gothpaladin írta...

Mivel a blogcím megváltoztatásának módja már le lett írva, én most azért írok, ami nem volt problémád, de jó tudni. A HTML cím megváltoztatásáról írok most (jó) pár sort, ide tartozik a BlogSpot ingyenes domainről való áthelyezése is. A kérdéses blog adminjaként a blogbeállítások - közzététel oldalon lehet megváltoztatni blogod címét, vagy ott lehet áthelyezni másik domainra, például nekem ugyan még nincs, de ha lenne, ott tudnám a saját blogom címét www.gothpaladinus.com vagy hasonló címre átírni, úgyhogy ha a blogjaitok URL-jét is meg szeretnétek majd változtatni, vagy BlogSpot-on kívülre tenni, ott tehetitek meg! (És ezt most nem is igazán OFF az itteni témától, azért ide írtam!)

miamano írta...

Addig buheráltam,míg sikerült egyszerűbben: a blogod html szerkesztésében megkeresed a data:post.body
bejegyzést és alá másolod az aláírás kódját. Láss csodát,nem kell minden bejegyzésbe beilleszteni,megcsinálja.

Monika írta...

Zsukka,Miamano: szuperek vagytok!!!!!!!!