2009. január 3., szombat

Hogyan lehet nekem is aláírásom?

Összegző post sokak tippjei alapján mindazoknak, akik szép aláírást szeretnének blogbejegyzéseik végére :D.

  • Először is ellátogat az ember erre a weblapra.
  • Itt az utasításokat követve elkészíti az aláírását. (Click here to start > Create signature > Using the signature creation wizard és így tovább...)
  • Amikor elkészült az aláírás, és kiírja, hogy "Finished! The signature is ready.", valamint megadja az aláírásnak az ID-jét, akkor az ID alatti egyik kérdésre kell kattintani, mégpedig a következőre: "Want to use this signature?".
  • Ekkor betöltődik egy oldal, ahol a "Generate HTML code" lehetőséget kell választani, majd a "Generate a code for my handwritten signature" a következő kattintás, és ekkor kiadja az aláírás HTML kódját. Kijelöljük és másoljuk a kódot, amit aztán kétféleképpen illeszthetünk a blogbejegyzéseinkhez:
  • Ha minden bejegyzésünk végén használni szeretnénk az aláírást, akkor a Beállítások/Formázás oldalra kell mennünk, itt az oldal alján található egy "Bejegyzéssablon" nevű rész, ahova a HTML kódot beilleszthetjük, így minden postunkban ott fog virítani. (Ezt a tippet KicsiKatónál olvastam, köszönet érte :D)
  • Ha nem mindegyik bejegyzésünkhöz szeretnénk, akkor a HTML kódot az aktuális bejegyzésünk végére kell illeszteni, a "HTML-kód szerkesztése" fülecske megnyomása után.
Így teszek én is most :D

8 megjegyzés:

lomaquilt írta...

Na ezt kiirom és ez alapján megpróbálom megcsinálni. Köszi a tippeket!

lomaquilt írta...

A megadott weblap error-t ir ki!

bruercsi írta...

Próbáld ki később! Ha jól értelmeztem, maximálva van a weblap online látogatóinak száma 10-re. Nekem is többször kellett vele próbálkoznom... De sikerült! :)

lomaquilt írta...

Az a baj, hogy egy szintig elmegy (pl.már kiválasztottam az aláirást, aztán error) Milyen időpontban jobb próbálkozni?

Zsukkata írta...

Nekem is többször kiírta az errort, ilyenkor mindig egy oldallal visszaléptem, aztán újra megpróbáltam, és egyszer csak sikerült a folyamat végére jutnom, úgyhogy türelem, sikerülni fog :-)

lomaquilt írta...

Nagy nehezen végig beengedett megkaptam a HTML kódot, amit a Bejegyzéssablonba be tudtam illeszetni. Mikor blogbejegyzést akartam irni, az ablak tetjén volt az aláirás. A kép nem mozgott, nem tudtam irni ill. eltünt. Máshová kellett volna tennem? Vagy mit kellene másként csinálnom?
PLEASE HELP!!! (mondja valaki, hogy nem tudok angolul?)

Zsukkata írta...

Nekem is (gondolom másoknak is) legfelül jelenik meg, én úgy csinálom, hogy átváltok HTML kódra a kis fülecskével, és az első pár szót úgy írom, akkor lehet az aláírás fölé is írni, mármint az aláíráskód fölé.... Ha pár szó után visszaváltasz "Írás" módra, akkor már normál módban is tudod tovább írni a bejegyzést.

bruercsi írta...

Én csak simán belekattintok a szöveg ablakba valahova az aláírás alá, aztán nyomok egy entert és az aláírás máris lejjebb jön egy sorral.
(A biztonság kedvéért, nehogy eltüntessem az írás közben, jó néhány sorral szoktam lejjebb tolni!)