2009. január 13., kedd

Naaagy kép és hópelyhek

Nem biztos,hogy meg is csinálnám,de fúrja az oldalam,hogyan lehet ilyen méretes képeket feltenni a blogra,mint itt.Nálam a nagy kép csak feleekkora.Ez is blogspot,tehát kell lennie valamilyen trükknek.
És azt tudja-e valaki,némelyek blogján mitől pilinkézik a hó? Azt hogyan kell?

3 megjegyzés:

Zsukkata írta...

A nagy képet szerintem úgy kell csinálni, hogy ha van egy fotóalbumod pl. a flickr-en, akkor a fényképet, amit meg szeretnél jeleníteni a blogodban, oda feltöltöd abban a méretben, amilyet a blogodban szeretnél (sőt, lehet is választani különböző méretek közül), és a kép URL-jét másolod be a megjegyzéshez, (ha megnyomod a "kép feltöltését", akkor lehet választani, hogy a saját számítógépedről szeretnél feltölteni egy képet, vagy mellette be lehet illeszteni egy már a neten levő kép URL-jét). Ja, és a képméretben itt a nagyot kell bejelölni. Nekem így sikerült :-).

katafolt írta...

Köszi,kipróbálom !

Balogh Krisztina írta...

Én újonnan kerültem ide, és az induló (fényképezéssel is kapcs.)blogomban nekem sem sikerált sehogysem(!) nagyobb képet feltenni. Igaz, lehet, hogy v.-mit nem úgy csinálok, ahogyan kell, de eddig még senki sem tudott segíteni. A gépemről már helyeztem el egy fotót, de Netes képtáramból még nem sikerült. Részemről a méretre gyanakodtam eddig..:(
Jó volna segytene valaki, a blogomban, hogy aztán én is segíthessek másoknak!