2009. február 10., kedd

Állandó olvasók

Hogyan tudok valakit felvenni, hogy állandó olvasója legyek. Az én állandó olvasóimat hogyan tudom képekbe rendezni?

14 megjegyzés:

Abile írta...

Szia!
Ha bemész a blogod irányítópultjába, ott az elrendezés fülre kattints. Ezután a Modul hozzáadása, majd a megjelenő ablakból kattints a rendszeres olvasók hozzáadása sor mellett a + jelre. Ezután aki az oldaladon jár, rákattintva ott tudja hagyni a saját kis képét, mint rendszeres olvasó.

Slayer Gothpaladin írta...

Abile, szerintem te teljesen félreértelmezted a kérdést. Zsuzsi kérdése ugyanis nem az volt, hogy Ő hogyan tud más blogjának rendszeres olvasójává válni, hanem az, hogy MÁST hogyan tudna a saját blogjának rendszeres olvasójává tenni!
Saját magunk mást nem vehetünk fel a rendszeres olvasók listájára, legfeljebb úgy, hogy az illetőt megkérjük, hogy lépjen be...

De mi az, hogy "képekbe rendezni"?

A saját blogod rendszeres olvasói között lehet látni az egyes felhasználók képeit. Azt nem értem, hogy a "rendezni" szó alatt mit értesz...sejtelmeim szerint a listára feliratkozás időpontjától függ a sorrend, bár ebben nem vagyok biztos. Ezt tudja valaki, hogy mi alapján kerülnek az egyes "követők" sorrendbe?

F.Gina írta...

Mariann !
Amit Abile írt, úgy tudod megjeleniteni a saját olvasóidat. Te úgy lehetsz állandó olvasója valakinek, ha rákattintasz a képecskék felett a szövegre : Ezen blog állandó olvasása. Utána mented.

lomaquilt írta...

Azt tudom, hogy hogyan lehetek másnak a rendszeres olvasója. Be is jegyeztem. Nekem is vannak állandó látogatóim. De hogy csináljam, hogy nekik a kis képük is megjelenjen? Nem kérni akarom, hogy jöjjenek, hanem akik vannak, azok képpel szerepeljenek!
Abile! Köszi a magyarázatot.

lomaquilt írta...

Közben kiderült, hogy magától megjelentek a képek! nem tudom hogyan, de ott vannak!

siccike írta...

Sziasztok!
Nekem is lenne egy kérdésem hozzátok, hátha tudtok segíteni.:-)
A blogomba már jó ideje szeretnék feltenni egy keresőt, ami csak nem jön össze.
Kinéztem hozzá ezt a modult, amit fel is tudtam tenni a blogomra (most is ott van, ha segítség, www.vegagyerek.blogspot.com ):
http://www.google.com/ig/directory?synd=open&source=gghp&num=24&url=http://hosting.gmodules.com/ig/gadgets/file/117114802889045061382/site_search.xml&output=html

Viszont nem működik, mert amikor beírok egy kereső szót, azt kapom válasznak, hogy nincs jogosultságom használni a modult, mert nem vagyok regisztrálva. Regisztráláshoz viszont sehol nem találok lehetőséget...:-( Tudtok esetleg segíteni?
Nagyon köszönöm előre is!

N.Zsuzsi írta...

Siccike, de miért szeretnél saját keresőt? az összes blogspotos blog tetején a legelső sor, hogy keresés a blogban, teljesen jól múködik :)

siccike írta...

Zsuzsi!
Hát, én azért nem vagyok elégedett vele, mert ha pl. beírok egy keresőszót, csak akkor ad ki találatot, ha a bejeyzés címében szerepel, és abban a ragozott formában, amiben beírom. Azaz csak a bejegyzéscímekre keres rá sajnos, a bejegyzések tartalmára nem. Meg sablont is váltottam, és az újban nincs is most ilyen fejléc.

Marika írta...

SOS !Bejelöltem magam saját olvasonak véletlenül de most valami új keret van nem tudok magamtól megszabadulni!!Nem tudom törölni se mert mindenki eltünik ! Mit tegyek ??köszönöm

F.Gina írta...

Marika ! A szolgáltató változtatta meg az állandó olvasók képét, sajnos, nekem sem tetszik. Ha a tetején kattingatsz, akkor előbb-utóbb beenged abba az ablakba, ahol le tudsz iratkozni.

Marika írta...

Köszönöm helyre álltam most még ezzel a kerettel nem tudok mit kezdeni amit ide helyeztek .

Lente Julcsi írta...

Sziasztok!
Hiányzik néhány olvasóm képe(számilag megvannak),miért?Valamit bütyköltem ugyan azt remélve,hogy végre megszabadulok magamtól(bár rendszeresen olvasom magamat:)de a többieket azért szeretném látni.A képem is hiányzik,mikor bejelentkezem valakihez.Hová lettem???

Gabessz írta...

Csatlakozok én is az előbbi blogbajhoz! Mi történik?!

Maminti, a kicsi zöld tündér írta...

Sziasztok!
Légyszi, írjátok meg nekem, hogy hogyan lehet törölni a rendszeresen olvasott blogokból! Pl. van olyan, akinek a régebbi blogja megszűnt vagy már nagyon régóta inaktív.
Köszönöm előre is!