2009. február 21., szombat

Japán, szóellenőrzés, egyebek

Drága Juhizs !
Egy módon tudhatod meg a blogját : Ha kiírod a fejlécedbe : Te, aki Japánból jársz hozzám, ha ezt érted, akkor hagyj üzenetet !
Sajnos, a térkép adataiból nem derül ki, hogy ki milyen blogról jött. A program kb egy hétig tárolja a várost, ha ez alatt nem jön onnan új látogató, akkor eltűnik.
Ennek a kiderítésére a FEEDJET Traffic live alkalmasabb, ez ugyanannak a programnak egy alprogramja. De csak az utolsó kb 20 belépőt tudod megnézni.
Némely számlálónak van ilyen szolgáltatása, pl a Dominocounter-nek. Ott van egy statisztika az utolsó 24 órában nálunk járt blogoknak.
Mária ! Nekem is fejtörést okozott egy darabig, hogy pesti létemre miért vagyok győri ? Aztán rájöttem, hogy a szolgáltatóm székhelye szerint regisztrál, és a szolgáltatóm győri. Valószínűleg nálad is valami hasonló probléma lehet.
A szóellenőrzés szükségességét én sem értem teljesen. Lányok, akik nem használjátok, nálatok hány robot hagyott üzenetet ? Mert nálam még egy sem :))

8 megjegyzés:

Juhizs írta...

Bocsánat, csak most jártam erre, köszönöm szépen a választ - azt hiszem, hogy tovább tengetem az életemet így, hogy nem tudom, hogy ki olyan őrült, hogy kiváncsi rám Japánból méghozzá rendszeresen :-)

Wildfell írta...

Sziasztok!
Bocsánat, h ide írom.
Lenne egy kérdésem. Már meglévő blogspotos oldalamon szeretnék változtatni úgy, h a kettő helyett 3 oszlopos legyen. Ilyenkor mindent újra kell írnom? A bejegyzéseim megmaradnak? A modulok mind eltünnek?
Köszönöm előre is a választ!
Lilla

ilike írta...

Sziasztok, nem hiszem hogy így lenne, mert engem egyszer ürömiként, máskor pomáziként, volt hogy már Piliscsabaiként értelmezett, és a környéken, lakom ugyan, de másik községben. Sőt, ma Budapest volt feltüntetve. :)

oximoron írta...

nem tudom, hol kell kerdezni, igy itt teszem:

ma vettem észre (hm! jobb kesőn, mint soha!), hogy a bejegyzesek szerkesztésénél vna egy olyan , hogy "időzítés". Mire, és hogyan lehet ezt a funkciot hasznalni?
koszi a valaszt! :)

F.Gina írta...

Mszabu , és Oxi !
A blogsablon megváltoztasásáról és az időzítésről már volt néhány post, Keressétek vissza a címkék segítségével :))

N.Zsuzsi írta...

Gina, sajnos semmi olyan adatot nem találok, hogy össz hány látogatónk volt. Azt hiszem, msá jellegű játékot kell kitalálni, pl. sorsolás az állandó olvasók közt vagy nemtom :)

Mária írta...

Kedves Gina!
Itt mindenkit jól azonosít be, csak engem nem, budapestinek. Pedig ugyan ahhoz a szolgáltatóhoz tartozunk ugyanúgy.
Ezért nem értem ezt.

szabcsi írta...

sziasztok!
észrevettem egy furcsaságot, ami nagyon fúrja az oldalamat, hátha ti tudtok segíteni, mert több szem többet lát.
szóval az elmúlt két napban nagyon megszaporodtak a külföldi belépéseim. én már lassan két éve loggolok mindent ami a blogomon történik, és ilyen még nem volt! volt aki közvetlen linkkel jött bahraiból, de volt irán, dominikai köztáraság, lengyelország, norvégia, malaysia...stb. és ezek egy kivétellel a blogger.com hivatkozásról jöttek...
mi történhetett, hogy egyszer csak megtalálnak? két nap alatt szaporodtak el, eddig elvétve sem volt külföldi olvasóm? valaki megjelölt valahogy?

köszönöm ha tudtok ha segíteni, vagy van ötletetek

nullafok