2009. március 3., kedd

Mi a hiba?

Reggel óta nem él a blogom, az van kiirva, hogy várjak. Én tudom a többiekét olvasni, csak a sajátomat nem. Na ez hogy is van?

6 megjegyzés:

F.Gina írta...

Nem tudom, mi lehet a hiba, nekem bejön a blogod, de mostanában néhányszor jártam így mások blogjával, és a fórummal is.

Monika írta...

Én is tudom olvasni a blogodat,csak te nem jutsz be a sajátodhoz?
Sajnos nem tudom.
Próbálkozz Zsukkánál,ő a nagy számítógépes,engem véletlenül tettek ide,Juhizs tévedése révén.:)

dixike12 írta...

Csak próbálkozz, mert én most este vagyok igy legalább tizszer kellett beiratkoznom, már mérgembe majdnem kikapcsoltam, mikor bejöttem magamnak.Nem lehet tudni a lelkiéletét egy blognak vagy a szolgáltatónak????

Slayer Gothpaladin írta...

Dixike12: http://status.blogger.com/

Itt a Google mindig értesít az egyes szerverkarbantartásokról, szünetekről, stb. Használd egészséggel! (Irányítópult alján a Blogger-állapot menüpont ide vezet!)

Nekem nem fordult elő ilyen problémám, szóval a címben szereplő hibát nem tudom kommentálni. Várj néhány órát / napot, és próbáld meg újra. Valószínű, hogy karbantartás alatt volt a honlap.

ccsigaház írta...

nekem napokig nem működött a blogom, de csak a firefoxon. Próbáld meg az internet explorert, ott gond nélkül bejött. aztán egyszercsak megjavult a firefox is, anélkül, hogy bármit csináltam volna vele

Silerika írta...

Sziasztok! Segítsetek kérlek benneteket! Tegnap még írtam bejegyzést, válaszoltam is néhány hozzászólásra, aztán semmi nem müködik azóta :((
Bal alsó sarokban elindul a feltöltés, aztán valami ilyen szöveg jelenik meg: Adatfeltöltés http://0.0.0. és az egész lefagy. Van valami lehetőség a javításra, vagy várjak?