2009. április 20., hétfő

Mi történt a blogokkal?

Mostanában több blogot nem tudok olvasni! :o(
Megnyitva őket a lap alján az Adatok letöltése http:/0.0.0.0./ felirat látható és nem enged a blogon navigálni, sőt olvasni sem.
Azt érzékelem, hogy ez azokon a blogokon történik, ahol korábban az a bizonyos számláló működött, amely kéretlen reklámokat is megnyitott a blog megnyitásával egyidőben.

Tudunk tenni valamit?? Vagy csak az adott blogot írónak van teendője ezzel?

10 megjegyzés:

Zelnice írta...

ezt én is észrevettem. a tulajoknak mindenképp érdeke lenne tenni valamit, mert én már néha rá se megyek ezekre,tudván h. csak a mérget nyelem majd. kár lenne olvasókat veszíteni emiatt!
nem értek a számtech-hez, de/ezért (?) az is megfordul a fejemben: ez nem valami cuki kis vírus, ami átragadhat arra is aki látogatja?

Silerika írta...

Erre a blogra, a "hiba" címkébe már én is jeleztem ezt a fajta hibát. A saját oldalam és még néhány ugyanígy viselkedik. Én is sajnálnám, ha ezért nem olvasnának a látogatók. Kata a blogomba azt írta, a google újít valamit, még egy kicsit várok, talán...

lomaquilt írta...

Melyik az a számláló? nekem kettő van, azért nem veszem le, mert várom, hogy az egyiken elérje a 10000-t. De ha azt mondjátok, rossz, akkor leveszem.

Abile írta...

Szerintem ő az akivel sok a probléma:
http://www.widgeo.net/

bruercsi írta...

Nálam is probléma van? Mert hogy nekem ez a számlálóm van, de az a kínom vele, hogy ez az egy számláló, ami valós számot mutat, az összes többi sokkal többet számol.

Babi néni írta...

És ha Google Readerrel olvasnátok? Az csak a bejegyzést húzza be, a különböző oldalelemeket (köztük az idegesítő zenés widgeteket) nem.

zazálea írta...

Nekem a barátnőm szólt, hogy 2 napig nem tudott olvasni engem, tehát lehet, hogy más sem?
De én mit tehetek?....

bruercsi írta...

Zaza! Mikor volt ez? Mert én rendszeresen olvaslak és még nem volt gondom a blogoddal, igaz máséval sem!!!!!

Fauna írta...

Explorerrel nekem sem töltődnek be ezek a blogok, illetve a bejegyzések. Az oldalt található cuccok látszanak. Firefoxszal azonban nincs ilyen gond, olvashatóak a bejegyzések is. Viszont időnként a Firefox esetében magától felbukkan a widgeo oldala, majdnem lefagyasztva az egész böngészőt. Egy felugró ablakot meg eleve blokkol. Mindenesetre fura, és bosszantó, szóval én nem javaslom senkinek a widgeós számlálót.

zazálea írta...

Bruercsi, valamikor a hétvégén szólt, gondolom, hogy előtte. De örülök, ha Neked nincs gondod "velem"... :o))))) És igen, a Mozilla ajánlott, számlálócserén gondolkodom. De ez olyan jól mutat mindenfélét.....