2009. június 2., kedd

Video saját gépről, újra

Sziasztok! Elolvastam a korábbi ide vonatkozó bejegyzéseket, mindent úgy csinálok, mégsem megy. Mi lehet a gond? 1perc 37 mp a video, avi formátumban. Túl hosszú volna? Vagy túl nagy? kb. egy óra alatt sem tölti fel, az alsó sávban miközben tölt: Message (itt egy lassan növekvő szám) took 0 mp - ha jól emlékszem. Jó, nagy felbontású fényképezőgéppel készült a fevétel. Lehet a videót is méretcsökkenteni? Hogyan?

8 megjegyzés:

ccsigaház írta...

nohát, pont ez a problémám! én egy három perces Avi formátumú filmecskét akartam feltölteni, három óra hosszáig pörgött,hogy videó feltöltése folyamatban, aztán végül felraktam a youtube-ra és onnan vissza a blogra. Egyébként megmondaná nekem valaki, hogy lehet kérdést feltenni a blogbajokban? Mert más gondom is van...

bruercsi írta...

Nekem még mindig sötét ez a video ügy, a párom is azt mondta, rakjam fel a youtube-ra és onnan vissza.

Zelnice írta...

ginától lehet meghívót kérni

Zelnice írta...

Ja és köszönöm a tippet, talán megpróbálom

ccsigaház írta...

köszi!

Slayer Gothpaladin írta...

Nos, nem javaslom az AVI-val próbálkozást senkinek, akinek nincs legalább 0.5-1 Mbit/s feltöltési sebességű szélessávú Internetkapcsolata, mert különben jobb, ha lemond az AVI-ról, és inkább konvertáljátok át MP4-be! Nekem egy szintén 1:38 hosszú metrós videófelvétel ~ 6 megát igényelt mindössze (417 Kb/s bitsebességű), és én ~ 4-5 perc alatt fel tudtam tölteni azt YouTube-ra, aztán 2 perc múlva már feldolgozásra is került a szerveren a klip, ezért már megérte szerintem. A bizonyíték itt látható a 81-7172M-es klipen (Nokia E51-el lettek rögzítve, mielőtt vki kérdezné): http://gothpaladinus.blogspot.com/2009/06/heti-metros-video-1-resz.html
De csak, ha érdekel. Én nagyon ajánlom tehát, hogy keressetek és használjatok egy AVI-MP4 konvertert, és használjatok azt hozzá feltöltés előtt!

Zelnice írta...

köszi, ez már nekem túl bonyolult és azt hiszem nem ér most ennyit az egész

Slayer Gothpaladin írta...

Jó, akkor kiemelem csak a lényeget:

Telepíts egy AVI - MP4 konvertert, és azzal konvertáld át a videót, és az így konvertált, és egyben tömörített videóval kíséreld meg újra a feltöltést!