2010. január 6., szerda

Nálam van a hiba?

Egy ideje van egy-két olyan blog, amelyeket nem tudok olvasni. A rendszeresen olvasott blogok között szerepelnek, s amikor rájuk kattintok, akkor a kezdőoldal megjelenik, be sem tölt teljesen, aztán lefagy. Onnantól nem tudok semmit sem csinálni, újra kell indítanom mindent. Én hibázok valamit?

3 megjegyzés:

Jutus írta...

Nem vagy egyedül!
Én is kíváncsi vagyok a válaszra,mert ugyan így jártam. Bár már Marika oldalára betudok menni a mai naptól,de kb másfél hónapig amint megnyitottam az oldalt beadta a fejlécet és lefagyott.Rajta kívül még két oldalt most sem tudok olvasni.Azt hittem rosz a gépem,lehet hogy mégsem?:D

Ili írta...

Én is így járok mostanában. Van egy két blog, ahova ha bejutok, lefagy a gép. Én is azt hittem, hogy a géppel van a hiba. Ezek szerint a blogoknál keresendő az ok. Ha van valaki aki, nagyon ért a dolgokhoz, tud valami hasznosat mondani????

G. J. GOTH írta...

Bár ez egy régebbi bejegyzés, de mert én is küzdök ezzel a problémával, csatlakozom. Én ugyan tudom, mitől fagy le a gépem (vagy inkább a böngészőm), de ez nem sokat segít. Nálam akkor fagy, ha a blogban túl sok a flash, mozgókép, zene, és egyéb gyönyörű alkalmazás. A Firefox érzékeny erre, és / vagy / a gép memóriája nem bírja. Megoldást sajnos nem tudok, pedig van néhány szép blog, ahová szerettem volna feliratkozni.