2010. március 2., kedd

Átirányítás.....

Sziasztok!
Van egy holland (?) blog,ami megszűnt,vagy átváltozott és egy remek módszerrel-csak éppen ezt nem tudom hogyan csinálta- rákattint az ember egy linkre és már ott van az új blogján.
Ezt a linket nyissátok meg kérlek és akkor érthetőbb,mit szeretnék.Nem tudom jobban leírni.:)
http://www.rialanser.com/
 

Szerintetek ezt hol lehet beállítani????????

7 megjegyzés:

katafolt írta...

Azt szeretnéd,Mammka,hogy a képre kattinva nyíljon meg a link?Ezt úgy kell,hogy feltöltöd a képet a blogra és a link helyét nem szövegrészben jelölöd ki,hanem kijelölöd magát magát a képet .Tovább ugyanúgy,mintha a szövegbe illesztenéd a linket.

Monika írta...

katafolt: drága vagy,de nem egészen. Kinyitottad,amit felraktam?
Egy blogját bezárta ,ez ugye egy linken át érhető el. Ott jelenik meg a Bezárt felirat és a kép alatt az élő link,ami elvezet az élő,működő bloghoz.

Babi néni írta...

Nekem úgy tűnik, hogy Te ugyanezt csináltad. Nem ismertem, hogy nézett ki előzőleg a blogja, de a jelenlegi gyakorlatilag üres és sima szövegként van fenn rajta a link, ugyanúgy, ahogy Te is csináltad a bejegyzésben, csak a kacsacsőrök (felkiáltójellel helyettesítettem) közé még betette az általam vastagon szedett részt is:

!a href="http://stof-nest.blogspot.com/" target="_top"!weblog!/a!

Ledorka írta...

Csak megköszönni szeretném a blogtippet. :))) Látom, az utolsó 5 rendszeres olvasó közülünk került ki. :)))

Barbi írta...

Drága Mammka! Én sem értem igazán, mi a baj. Egyszerűen egy mondat szavába beillesztette az új linkjét. Ahogy mondjuk Te beilleszted egy bejegyzésedben az egyik szóba más blogcímét. A régi linket valószínűleg azért hagyta meg, és onnan nyitható az új, hogy a régi olvasók eltaláljanak az új helyre. Segítettem? És köszi! Rég kerestem én is!

Monika írta...

Köszönöm lányok! Majd élesben kiderül,hogy jól csináltam-e?

Monika írta...

Altair: te igazi számítógép "guru" vagy!:)))))
Köszönöm mindenkinek,próbálkozom....Aztán majd még sikítok.:)