2010. június 1., kedd

Ilyet szeretnék...

Kérdésem a következő lenne: mit kell ahhoz beállítani a blogomban, hogy elküldje, hogy mikor frissítettem utoljára, illetve a bejegyzés címét, esetleg a képet? Tehát ilyet szeretnék:
Mert az én blogomnak máshol csak a címe jelenik meg, semmi más adat...:(

Köszönöm, ha tudtok segíteni!

Üdv!
(És köszönöm a nagyon gyorsan érkező meghívót!:)

13 megjegyzés:

KicsiKató írta...

Szia!

Nem vagyok benne teljesen biztos, hogy jól értem a kérdésed, de hátha. Az, hogy kinek mennyi adat jelenik meg a bloglistájában (a saját blohján), az beállítás kérdése. Tehát te csak azt tudod befolyásolni, ami a saját listádon van.

Elrendezések/modul hozzáadása - saját bloglista (vagy valami hasonló a modul neve); ezt bekapcsolva kapod meg a saját listád, amin aztán állíthatod a megjelenő adatokat: hogy hány blog jelenjen meg; a legutóbb frissítettek vagy abc-sorrendben, megjelenjen-e a blog neve, a bejegyzés első pár szava, a kép, ha van...

Remélem tudtam segíteni!

Éva írta...

Öööööö, biztos voltam benne, hogy nem tudom jól elmagyarázni, hogy mit is szeretnék...
Ez OK, köszönöm szépen, ezt be tudom állítani. Igazából az érdekel, hogy hogyan tudom ÉN elküldeni, hogy mások lássák a saját blogjukban (akiknek ki van linkelve az én blogom), hogy én mikor frissítettem. Tehát megjelenjen, hogy XY blog (ez az enyém), mondjuk 1 órája frissített, és utolsó bejegyzésének címe az, hogy "hfdhfkdhf".

KicsiKató írta...

Ez egyrészt mindenkinek a saját beállítása, hogy megjelenjen részlet a legújabb bejegyzésedből, másrészt viszont többeknek volt itt problémája azzal, hogy késtek a frissítések, azzal nem tudom, lehet-e valamit kezdeni.

Éva írta...

De az én blogom abszolút nem küldi el a frissítéseket. Látom másnál, hogy csak a blogom címe jelenik meg.:( És mindenki másé ott van. És van egy blogom, ami több szerzős, az elküldi... Megpróbáltam, hogy mindenben azonos legyen a beállítása azzal, de akkor sem küldi el. Mi lehet a probléma?

Bea írta...

Ha jól emlékszem, akkor a "Beállításoknál" kell keresgélni.

Éva írta...

Igen, addig megvan, köszönöm!:)

Bea írta...

Bocsi, nem jót javasoltam. Lehet, hogy a sablonnal van a baj, de sablonokhoz nem értek. ilyen szinten.

Éva írta...

Hű, nem hiszem, mert többféle sablont is használtam már, és egyikkel sem küldi el...:S

Bea írta...

Akkor nem tudom. :( Amit Kicsi Kató javasolt, próbáltad már?

Bea írta...

ja, láttam, hogy igen. Akkor nincs semmi ötletem, sajnos.

F.Gina írta...

Éva !
Feltettelek a konyhai listám közé, és nálam frissítve jelent meg. Nem tudom, hogy hány bloglistán szerepelsz, egyik állandó olvasódnál sem találtalak meg. Nálam feljön, gyere, nézd meg, a bal oldali legalsó listán vagy legfelül.

Éva írta...

Hűűűű, tényleg!!!!! Gina, köszi! Akkor valamit mégiscsak sikerült átállítanom!:) Köszönet nektek!!!:)

Éva írta...

Most megnéztem az oldalakat, ahol ki vagyok linkelve, és sehol nem jelenik meg... :( Hogy is van ez?:O