2010. június 25., péntek

Megjegyzések beállítása

Biztos egyszerű a beállítása, de nem jövök rá, hogyan lehet beállítani azt, hogy a bejegyzés után az összes hozzászólás  látható legyen - ne kelljen kattintani a megjegyzésekre. Vagy ez sablonfüggő?
Köszönöm a segítséget!

5 megjegyzés:

Monika írta...

Arra gondolsz,hogy a bejegyzésednél rögtön lássad a hozzászólásokat?
Van olyan,mint pl.nálam is,hogy visszamutatás a linkekre,de arra is rá kell kattintani,hogy az összes hozzász. látható legyen,vagy pedig az adott bejegyzésed címére kattintasz és akkor a bejegyzéseddel együtt a hozzászólások is mind megjelennek.
Nem tudom,hogy erre gondoltál-e?

Már tegnap is olvastalak,de nem értettem egészen és vártam,hátha valaki még erre jár,aki okosabb,de nem jött senki még,így én ezt tudom írni.

F.Gina írta...

Igaza van Mammkának, szerintem is csak akkor látszanak a megjegyzések is, ha a bejegyzés címére kattintasz. Egyéb esetben be kell menni a megjegyzésekbe.

Márti írta...

Köszi a segítséget! Igen,én arra gondolok, hogy a bejegyzés alatt azonnal (kattintgatás nélkül) is látszanak a hozzászólások.

Monika írta...

Márti! Lehet,hogy van olyan,de azzal még nem találkoztam,.csak így,ahogy írtam,hogy a bejegyzés címére kattintasz,akkor azon az 1 oldalon csak az a bejegyzés lesz és rögtön alatta a hozzászólások.
Így gondoltad?

Márti írta...

Köszi Mónika! Értem már!