2011. február 28., hétfő

Képek a bloglistán

Nem értem, mi történt, de az oldalsávban a blogoknál nem mindig jelennek meg a képek. Először azt hittem, csak ott jelenik meg, ahol képpel kezdődik a bejegyzés. De nem, van, hogy mutat képet, holott az a bejegyzés közepén van, és nem mutatja, hiába van a bejegyzés elején. És ahogy a többiek listáját nézem, ott is ez a helyzet:(( Tudja valaki, hogy mitől függ, hogy mit látunk ? Vagy ez a probléma csak Mozillánál van ?

15 megjegyzés:

Belinda írta...

Hali! Én Google Chrome-mal nyomulok, de nálam is ugyanez a helyzet. Az én képeimet például nem mutatja, és még sok más blogét sem, amelyekről pedig tudom, hogy egy-két napja még rendben voltak. Valami bloggeres probléma lehet.

Joe bácsi írta...

Egyértelműen bloggeres hiba, nem böngésző függő. Az új bejegyzéseknél nem jelenik meg a kísérő kép, a régebbieknél még megvan. Figyeltem, mihelyst valaki új bejegyzést tesz, már nincs kép! Ezenkívül nem megy ki a linkekre sem, pl. iwiw, facebook. Engem is idegesít, még nem találtam rá megoldást...

Zsuzska írta...

"Örülök" hogy nem csak nálam fordul elő ilyen hiba.
Eddig csak akkor nem látszottak a képeim, ha html- ként illesztettem be, ha a szerkesztésnél képként feltöltöttem rendben volt. Most úgy sem !
Remélem rájönnek és javítják!

Bejus70 írta...

Azon töprengek, hogy nem a feltöltött képek méretével lehet baj? Mondjuk csak bizonyos méret fölött jelenít meg a program képet egy bloglistán?

F.Gina írta...

Úgy tűnik, nem kép hanem szerkesztőfüggő. Az új szerkesztővel készült bejegyzésnél nem mutat képet, a régivel készültnél mutat. Ma kipróbáltam :)) gondolom, előbb-utóbb javítják.

Bejus70 írta...

Hűha! Gina, hogy tudod használni a régi szerkesztőt? Mer' valahogy az egyébként is jobb volt és mit össze tudok szentségelni az új miatt!

F.Gina írta...

Bejus ! A beállítások alatt középtájon lehet választani a régi és az új között.

Bejus70 írta...

Köszi! Ki fogom próbálni.

Ági írta...

A régi szerkesztővel működik, Gina tanácsára megpróbáltam. De a régi szerkesztő még rosszabb, mint volt azelőtt. Össze-vissza pakolta a képeket, megértem rendet tenni köztük :-(( Én amolyan vészmadár típus vagyok: Márta néni elszállt blogja sejlett fel elsőnek. Szerintem akkor kezdődtek a bajok. Kellene mentést eszközölni?
Ági

F.Gina írta...

Ártani nem árt ! Érdemes ott visszaolvasni, mert a mentés csak a csupasz blogot menti, az ingyom-bingyomokat nem :((

Judit írta...

Hűha, miket írtok, csak nézek.
1.milyen új szerkesztő? nekem nem ajánlott semmi újat, ezer éve ugyanazzal írok, meg rakok fel képet.
2. elszállt blog??? és azóta sincs meg? hogyan lehet menteni? én nagyon szomorú lennék, ha elvészne.

Judit írta...

ja találtam egy bejegyzést erről, bocsi, mármint a mentésről, megnézem

Ági írta...

Mentettem. Remélem sikerült is. Ingyom-bingyom nem érdekes, csak a "töltelék".
Ági

Joe bácsi írta...

Titkosított protokollt kezdett el alkalmazni a google a képeknél, ez okozza a problémát. Ha a bejegyzés megírása után átváltjátok a szerkesztőt html kód szerkesztésre, ott a képekre vonatkozó linket kicsit átalakítva megoldódik a probléma. Az átalakítás módja: http://www.vagspot.com/2011/03/blogger-thumbnails-not-showing-here-is.html

Kipróbáltam, működik!!

anya írta...

Sziasztok! Kérlek segítsetek, nálam még mindig fennáll a probléma, egy blogban sem jelennek meg a képek, sőt a blogomra sem tudok képet feltenni. Előre is köszi!