2011. július 28., csütörtök

Blog áthelyezése

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. Van két bloggom és mindkettő régi e-mail címemen szerepel. Szeretném őket áttenni a gmail-es címemre, de nem hagyja. Tudna nekem segíteni valaki, hogy ezt hogyan lehet megoldani, anélkül, hogy megszüntessem a két már meglévő blogomat.
A másik kérdésem pedig az lenne, hogy hogyan tudnám összekötni a blogom a facebook-kal?
Köszönöm előre is!
Cinella

7 megjegyzés:

Zsófi írta...

Hívd meg magad szerzőnek. Majd a régi e-mailcímedet törölheted. Előtte teszteld le mindenképpen, hogy minden jogosultságod megvan. Érdemes egy ideig mindkét címmel működtetni.

Ezen túl, mindenhol meg kell változtatnod a profilodat. (Az e-mail címet átírni.)

Cinella írta...

Köszi a segítséget.
Tulajdonosként már az új e-mail címem van, de amikor másnál megjegyzést írok, akkor mégis a régi e-mail címere kaphatok csak üzeneteket, ha új megjegyzés érkezik. Ez pedig azért baj, mert az már végleg megszűnt. Erre is tudsz valami megoldást? Ja és, ha próbálom átírni a régit, az újra, akkor azt mondja nem lehetséges. Az új e-mail-em gmail-es.
Köszi előre is.

Babi néni írta...

Akkor a profilodban is állítsd át az emailcímet. :o) Azt külön kell megadni.

Jobb felső sarokban kattints az emailcímedre az Irányítópulton és felugrik egy ablak, ahol a Blogger profilt válaszd. A bal sávban van egy nagy kék gomb: Profil szerkesztése. Erre kattints és a megfelelő mezőben írd át az emailcímedet.

Babi néni írta...

Ha a fenti helyen nem engedi, akkor passz.

Cinella írta...

Köszönöm. Próbáltam, de egyszerűen nem engedi megváltoztatni az elsődleges e-mail címet. :-(

lucullusi írta...

Kedves Segitők,

Van egy már bejáratott blogom, aztán eszembe jutott, hogy egy gasztroblogot is nyitnék, ez megtettem úgy, hogy a már meglevő blogom mellé nyitottam az új gasztroblogot , tehát egy emailcim egy jelszó két blog. Minden rendben is lenne, csak mindig rohanásban vagyok,ezért jobb lenne, ha a két blog külön lenne, mert félek, hogy összekeveredik.
Kérdés, hogy tudom az új gasztroblogot elkülöniteni a mésiktól, hogy ne egy cimen kelljen belépni. Természetesen, az újnak lenne másik email belépése, csak a technikai részt nem tudom hogyan kell lebonyolitani. Koszonettel kontaktus2012@gmail.com

F.Gina írta...

Kedves Li Szi, az első kommentben Zsófi tökéletesen leírta, hogy mit csinálj :)) Kell egy új email cím, amit meghívsz szerzőnek, aztán a régit törlöd.