2012. március 29., csütörtök

Meg ezt is :)


 
Szia!
Nekem ilyen problémám lenne :(

Próbáltam új sablont feltölteni, de végül is maradtam az eredetinél, mert nem tetszett.
Előtte csináltam biztonsági mentést és azt raktam vissza, de nem tudom, hogy miért, azóta 2  blogbejegyzés található az oldalamon és az egyiket törölni szeretném, de nem engedi :(
És a blogomon is 2x egymás után vannak a bejegyzések.
Erről az oldalamról lenne szó:
 
Tényleg, ilyet még nem láttam. Öt-hat bejegyzést rendesen látok lefelé görgetve, alatta zárócsík, az alatt pedig a fenti bejegyzések még egyszer :( Valakinek van ötlete ?

3 megjegyzés:

Babi néni írta...

Azért látszik kétszer, mert kétszer szerepel a sablonban. Az egyik, hogy kitörölöd a duplikátumot, de nézd meg előbb az Elrendezések oldalon, hogy a láblécbe nem húzta-e le a sablon a bejegyzést. Ha tudod, itt töröld, ha nem, akkor keress rá az utolsó bejegyzésed kezdő soraira (Ctrl+F és írd be a keresőmezőbe: Kérésre ma az Avon), és a második találattól az utolsó bejegyzésig töröld ki az összetartozó részeket. Ezt sajnos nem tudom jobban leírni. Ahol látod a második találatot, ott görgess kicsit feljebb a div class="date-outer" részhez kacsacsőrök között. Ettől a sortól töröld ki, egészen addig, ahol a div class='blog-pager' id='blog-pager' részt látod. Ezt a sort már ne töröld ki, de odáig mindent (azért készíts mentést!). Elég hosszú rész lesz, mert az összes duplázott bejegyzés formázását is törölnöd kell.

Remélem, hogy sikerül megoldani, de lehet, hogy jobb lenne még egyszer újra megpróbálni visszatölteni, hátha csak összekavarodott a lelke feltöltés közben.

Adryenn írta...

Sikerült megoldanom másként a problémát :)
Köszönöm a segítséget!
Át kellett váltanom a régi kezelőfelületre és ott engedte törölni :)

Ilus írta...

Sziasztok! Nekem is ez lenne a problémám...és hol tudok átváltani régi kezelőfelületre?