2012. április 6., péntek

Újabb kérdés

Kedves Szerkesztő(k)!

Most ajánlották figyelmembe a Blogbajok blogot, miután újra akartam indítani a 2009-ben indított blogomat...és meglepve konstatáltam, hogy a sikeres bejelentkezésem ellenére egyszerűen eltűnt... Hogy tudom a blogon közzétenni ezt a problémámat? 

Válaszukat előre is köszönöm, 

Pomaranski Luca

4 megjegyzés:

bruercsi írta...

Én látom a blogod!

Monika írta...

Én is látom.....

Monika írta...

Te még most sem?

Babi néni írta...

Egyik kedves olvasómnak is eltűnt 5 napra a blogja úgy, hogy ő öt napig nem jutott be a blogjába, miközben az látható volt a neten. Emellett a google-keresés oldala se jött be neki, csak és kizárólag a gmailt tudta használni az összes google-szolgáltatásból.

Majd 5 nap múlva a probléma magától megoldódott és újra látható lett, pedig már új blogot is indított másik emailcímmel.

Ez a probléma idén januárban jelentkezett először, szóval még bárkivel előfordulhat, úgy mint nemrégiben a kommenthagyási problémák jópár bloggeres bloggernél.

Nyomatékosan javasolom mindenkinek, hogy ha eddig még nem tette meg, hozzon létre egy másik gmail-fiókot és vegye fel társszerzőnek a blogjaihoz!!! Így legalább a másik google-fiókkal lehet szerkeszteni a blogot addig is, amíg megjavul a probléma.

A társszerző felvétele kétlépcsős folyamat: Beállítások/Engedélyeknél (Frissített szerkesztőnél: Beállítások/Alap) először fel kell venni a másik gmail-fiókot, aztán a megérkezett értesítésre kattintva el kell fogadni a társszerzőséget, és utána a Beállítások/Engedélyeknél (Frissített szerkesztőnél: Beállítások/Alap) a szerzőséget Rendszergazdára kell állítani.

Megj.:
Így a Magamról rovatba mindkét szerző bekerül (így ezt az oldalelemet érdemes törölni), de ezt a Wiseladynél található leírás alapján lehet kikerülni: http://www.bloggersbloggers.com/2010/01/masik-bloghoz-masik-profil-ugyanabban.html Nem kell a sablonba piszkálni, ezt az Elrendezések részben a Modul hozzáadása / HTML-kód beszúrásával is el lehet készíteni. De szívesen segítek, ha elakad valaki.

Szerintem ennyi ár bőven megéri, ha több év munkájáról van szó, amit a blogunkra áldozunk. :o)