2012. június 19., kedd

Kedves Blogbajok!   :-)
Köszönöm a meghívást!

Múltkor olyan problémám volt, hogy megszűnt a blogom és gmailes címem, de aznap szerencsére magától visszajött. Mammkán keresztül kértem segítséget   :-)

Most az a gondom, hogy a bejegyzések- és modul címeknek a betűmérete és típusa, tök magától egyszercsak megváltozott, picurka lett és a betűtípusom is más lett. Hibába állítom be (a sablon, vagy piszkozat vagy vázlat képen frankón úgy mutat, ahogyan kikéne néznie) akkor is pici az egész.
Most mit tegyek?
Ezúttal ha van kedvetek, szívesen látlak Titeket blogomon olvasónak :-)


Köszönöttel:
Kiss Nemeskéri Zs.
Tarka Barka

4 megjegyzés:

Babi néni írta...

Nekem úgy tűnik, az oldal szélessége nagyon kicsi. Próbáld meg az Irányítópultról: Sablon / Személyre szabás / Szélességek beállítása

Ha elnézel hozzám, nálam 1020 és 380 a jobboldali sidebar szélessége, hogy legyen viszonyítási alapod.

És utána állítsd a betűtípusokat még nagyobbra, ha gondolod. Ami kinyomtatva normál betűméret (12-es), az valamiért képernyőn, blogban kisebbnek tűnik, ezért nálam: Verdana és 16-os a betű a bejegyzés szövegében.

Hogy alapméretben lásd mindkettőt, nyomj egy Ctrl+0-t.

Névtelen írta...

Köszönöm Altair! :-)
csak hát eddig is ekkora volt a szélessége.....de! másik blogon - amit olvasok - ott is szintén van egy ilyen hiba: ugyanolyan pici lett a betű és a típusa megváltozott.
Egyelőre várok hátha helyrejön magától mint múltkor, ha mégsem, akkor megfogadom a tanácsod! :-) És köszönöm mégegyszer! ♥

Névtelen írta...

csak kipróbáltam a javaslatod de nem vált be, ezért visszaállítottam a méretére, amin volt...hagyok időt neki, aztán hátha meggondolja magát és felveszi rendes méretét formáját a betű :-) Köszi!

Kósa Márta írta...

Szeretnék egy másik blogot, de nem tudom összehozni.
Azt a címet nem engedi.
Ha az első sorba beírom a blog nevét azt kell írnom a másodikba is?

Akármit írok ezt írja ki:"Sajnáljuk, ez a blogcím nem érhető el..."

Na most mihez kezdjek?