2008. október 25., szombat

És megint számláló

Nagyon belejöttem, de csak négy jegyűt sikerült felraknom. A tíz jegyűt nem sikerül, nem tudom miért. És sajnos engem is számol, így nem is valós.

4 megjegyzés:

F.Gina írta...

Amikor felraktad, valószínűleg ott lehetett volna állítani a számok számát. Alapból minden oldal négyet ajánl fel. Rákattintottam a számlálódra, de valami érdekes oldal jött fel, nem tudtam értelmezni :((

Kaoka írta...

A Free Counter-t nyitottam meg és ott a másodikat. Ott találtam ezt a számlálót. Ha rákattintok a tíz számjegyüre, akkor eltűnik a kód a kisablakból és nem tudom telepíteni. Így maradt a négy számjegyű, de ez még mindig nem az igazi. Akkor majd megpróbálom regisztrálva, talán úgy már jó lesz.

F.Gina írta...

A blogbajok számlálója is onnan van. Átírtam 5-re ha jól emlékszem, és utána bemásoltam a HTML-t. Ez az oldal mindenkit számol, mert nem kért adatot. És ha rákattintok az ikonra, akkor nem a Free Counter oldala jön fel, hanem valami könyvajánló :(( De ha csak az a bajod vele, hogy 4 számjegyű, akkor még van egy-két heted gondolkodni :)), ha pedig újat akarsz, ott meg lehet adni a kezdő számot.

F.Gina írta...

Próbáld meg úgy, hogy bemész az oldalamba, ott rákattintasz a számlálómra, (ott van legalul) aztán ha feljött a DominoCounter oldala, ott a New Counterben regisztrálsz. Utána kapsz emailt, visszamész, és telepítesz. Elég sok fazonjuk van. Puszi Gina