2008. november 19., szerda

Csángó lebukott !

Vagy legalábbis úgy tűnik, kizárásos alapon valószínűleg Dunakeszi. De hogy ezt hogy sikerült összehoznia ?! Ma, miközben csángtam ide-oda, egyszerre csak megjelent a Csángó felirat. Nosza, megnéztem a nyomkövetőn, és az utolsó belépő Dunakeszi volt. Ez viszont nem szerepelt a számlálón. Ebből gondolom, hogy megvan a tettes :)))) Végre nyugodtan alhatok, Miss Marple-vel egyetemben.

12 megjegyzés:

Monika írta...

:)))))))

36évi írta...

Furi, mer mikor én otthonról nyomom, akkor kiírja a Dunakeszit. Lehet, hogy rejtett csángóságom is van, az ukrán vér mellett? :)))

Bea írta...

Nem vagyok benne biztos, mert nekem írt már ki Dunakeszit is, és újabban Csángó-t is ír ki.

F.Gina írta...

Ne keserítsetek el :)) Persze, mivel Csángó nem létezik, bármi helyett kiírhatja. Én ma úgy döntöttem, hogy jelen esetben Dunakeszi helyett írta.:)))
Tegnap a nyomkövető engem folyamatosan Naszálynak titulált. Ma volt egy Tasmániám, azt meg a narancs számláló nem látja. Olyan ez, mint a web fordító, ír valamit, te meg találd ki.

Abile írta...

Engem sohasem látott még Pécs-ként! A saját blogom sem. :o))

dixike12 írta...

Sziasztok!

Uj blogoló vagyok, ezer bajom van, de egyszerre csak egyet kérdezek.
ebbe a blogba miért nem tudok uj bejegyzést irni??, csak a többiek által irt megjegyzésre fogad el??

kastanie írta...

ez a rejtett csángóság nagyon tetszett

Abile írta...

dixike12!
Szívesen segítenék, de én sem tudok ide bejegyzést írni. Talán valaki majd jön erre, aki megmondja, hogyan kell. Én is örülnék neki :o)

Bea írta...

Dixike12! Szerintem azért nem tudsz új bejegyzést írni, mert nem tudsz belépni/nem tudod a jelszót. A jelszót azok tudják, akik alapították ezt a blogot.

F.Gina írta...

Dixinek is írtam a blogjában, hogy meghívót kell kérni, és akkor tudunk felvenni a szerzők közé. De a meghívóhoz kell email cím

Bea írta...

Ja, de jó, akkor én is kaphatok egy meghívót? veresbeakukacgmailpontcom
köszi.

dixike12 írta...

Köszi a meghivót,hála Zsuzsa meg elizanikó bejegyzéseinek, sikerült a blogom szerkesztéseinek nehézségeit nagyjából leküzdeni, még vannak hátra dolgok,pld. számláló stb de ez még ráér hiszen tök kezdő vagyok