2008. november 29., szombat

Kérdés

Meg tudnátok nekem mondani, hogy a bejegyzésekhez hogyan lehet grafikákat beilleszteni? Nem olyant, amit én készítek, hanem ami készen van, valahol a neten.

7 megjegyzés:

F.Gina írta...

Próbáld meg jobb egérgomb, és mentés máskénttel feltenni a saját gépedre, utána pedig képként kezelve, tallózással. Más ötletem nincs :))

Monika írta...

Én úgy csinálom,hogy a képet elmentem egy saját mappámba a gépemen,és amikor új megjegyzést írok,akkor tallózás ,megkeresem,illetve emlékszem hol van az a kép,feltöltés és mehet.

N.Zsuzsi írta...

Na de nem muszáj elmenteni; van olyan opció is, hogy kép feltöltése a netről; a saját gépről feltöltés van bal oldalt, a netről meg jobboldalt. Lényeg, hogy nem a weboldalt kell bemásolni, csakis a képet (tehát ami .jpg, .gif vagy egyéb képformátumra végződik)

Bea írta...

Köszönöm, majd próbálkozom.

albu írta...

A legegyszerűbb, ha a netről szeretnél képet feltölteni, akkor a kinézett képre állsz az egérrel, aztán egér jobb kattintás, a feljövő menüből kiválasztod, a Tulajdonságok menüt, rákattintasz, és a feljövő ablakból kimásolod a Cím: után lévő szöveget, így kezdődik: http:// , ezt pedig egér jobb gomb beillesztéssel beszúrod a képfeltöltése netről dobozba.

sok sikert :)

Slayer Gothpaladin írta...

Storinál még egyszerűbb módszer, hogyha nem Internet Explorert használsz, hanem Firefoxot, Operát, vagy Chrome-ot; ez esetben az adott képen jobb klikk --> kép címének / URL-jének másolása, majd a bejegyzésírási résznél rákattintasz a HTML-írásra, és Ctrl+V-vel beilleszted, aztán elmented.

Slayer Gothpaladin írta...

Ahogy pedig Zsuzsi írta: a gépedre rámenteni - hacsak nem akarod ténylegesen is utána is rajta tartani a képet - felesleges, csak a helyet foglalja a merevlemezen, amit az imént leírtam, az a legegyszerűbb módszer.