2008. november 11., kedd

Lányok, merre laktok ?

Tudom, hülye vagyok, de nagy úr a hiúság, meg hát ha az embernek van számlálója, akkor gyönyörködjön benne. Szóval, időnként nézegetem, hogy milyen városokból jönnek a látogatóim. Egészen jópofa egymás után olvasni, hogy Rio de Janeiro, Vecsés, Honolulu, Parassapuszta.
Persze, a program nem magyar, ezért van egy-két helység, amit úgy kell beazonosítani. Arra már rájöttem (viszonylag gyorsan :)) ) hogy Ajak az valószínűleg Ajka. De mi lehet Csángó ? Minden nap van látogatóm Csángóról, néha többször is. Persze, Romániában vannak csángók, de magyar zászlóval jön fel, viszont tűvé tettem a térképet, és sehol sem találom :(( Kérem, valaki világosítsa meg az elmém ! Köszönet.

9 megjegyzés:

Monika írta...

Nem mindig tudja beazonosítani a városokat.Néha egészen fura neveket ír be.::)

zazálea írta...

Én is jeleztem már egyszer, hogy Honoluluból nézett meg valaki, mostanában Japán is feljön, na, azt azért megnézném, amikor az én szövegemet olvassák... Csángó is van naponta, én már lassan meg sem lepődöm,, nem vagyok én olyan nemzetközi (a nyelvünk meg pláne nem), hogy messzi tájakról ide zarándokoljanak. :))

katafolt írta...

Néha tényleg pontatlan.Már azt is megfogyeltem(leteszteltük)hogy ugyanannak a helybéli személynek mást ír ki,ha az iwiwről lép be :-)

Látogatók jöhetnek bárhonnan,mi is elcsángunk(ha már csángó,nem tudtam,hogy van ilyen helységnév is )
mindenfele.Ha a bloggerben az érdrklődési kör szerint nézelődünk,a patchwork például jó sok találatot ad.

F.Gina írta...

Zazálea, Honolulut és társait értem, többen regisztráltuk magunkat a nemzetközi quilt keresőkbe. Ott rá lehet keresni az országokra, onnan jönnek a külföldiek, akik a bloglisták alapján elcsánganak :))
(Kata, ez jó, ezt megvettem !)
Pusztán az fúrja az oldalamat, hogy melyik kedves olvasómnál írja ki Csángót, és mi helyett ?

zazálea írta...

Aha! :)

Juhizs írta...

Gina - ha magyarországival hozza ki a Csángót, akkor meg kellene nézni az irányítószámok között, hogy van-e ilyen, de most, persze, erre nekem sincs most éppen időm...

kastanie írta...

nekem az az érzésem, hogy azt mutatja, akinek a blogjáról jöttem

F.Gina írta...

Katafolt ! Azért ír ki más helységnevet az iwiw-es belépésnél, mert a szolgáltató városát írja ki. Én a dolgozóban Enternetről lépek be, ott Budapestet ír, itthon Vidanetes vagyok, ők győriek, itthonról engem is győrinek regisztrál.
Juhizs, ezen már túl vagyok :))
Kastanie ! Pont ez a problémám, Csángót a narancssárga kijelzőben írja, a nyomkövetőben tényleg azt írja ki, hogy milyen oldalon keresztül léptél be. Ezért nem tudom pl, hogyha valaki tőled jön, az te vagy, vagy valaki "elcsángott" a te oldaladról.
DE MÉG MINDIG NEM TUDOM, HOL VAN CSÁNGÓ ? SEGÍTSÉG !!!! :))
Na,ez olyan hosszú lett, hogy akár bejegyzésnek is írhattam volna !

F.Gina írta...

Katafolt ! Ma nagyot nevettem, mert láttam, hogy valaki Romániából jött, a város neve Maxineni. Ez olyan mókás volt számomra, mint Beának Allach, aztán a barátom felvilágosított, hogy Braila-ban van. :))