2008. november 1., szombat

Teljes képzavar

Nem tudom, mi történt, nem állítottam el semmit a blogomban, mégis a ma reggeli bejegyzésemet tegnap délinek nyilvánította. Nem értem. Megnéztem a beállításokat, budapesti idő van bejelölve GMT +1. Ami az érdekes, ezt a bejegyzést jól írta be, nov.1 10.12 Ráadásul azt hiszi, győri vagyok. Amikor egy amerikai oldalon láttam, hogy az utolsó látogató győri, akkor elcsodálkoztam, de reggel végignéztem az összes tegnap óta írt bejegyzést, jártam Katafoltnál Romániában, Bruercsinél Kőbányán, mindenhol győrinek titulált. Pedig nyár óta nem is jártam Győrben ! Ti értitek ?

7 megjegyzés:

Monika írta...

Engem se ír mindig Székesfehérvárinak,és ez másoknál is előfordul.Nem tudom miért?

F.Gina írta...

Mindenesetre érdekes, innentől figyelni fogom. A bejegyzés idejére viszont rájöttem, valószínűleg a piszkozat készítését veszi figyelembe.

bruercsi írta...

Az biztos, hogy a bejegyzés időpontjának az első mentés vagy a bejegyzés kezdésének időpontját veszi alapul.

F.Gina írta...

Erre már én is rájöttem, de miért is vagyok én győri ? Ki érti ezt ?

N.Zsuzsi írta...

Gina, a barkácsolóst bemásolhatod nyugodtan.
Ha bevesztek adminnak, megpróbálok közvetlenül is segíteni itt, a blogon.

F.Gina írta...

Zsuzsi ! A meghívót elküldtem, ha bejelentkeztél, rádteszem az admint is. Légyszi, akkor Te tedd fel a háttércsinálós bejegyzésedet. Nagyon klassz az a két oldal, amit csatoltál, hátha még ilyen anyagokat is lehetne kapni, de szép is lenne !

F.Gina írta...

Roppant izgi, most már direkt figyelem : A munkahelyi gépemen pestinek lát, itthon győrinek. Az egyetlen különbség a két gép között, hogy itthon más a szolgáltatóm, és most jut eszembe : a székhelyük Győrben van. Tehát ez lehet a megoldás, de majd szóvá teszem nekik.