2008. december 30., kedd

Számláló :(((

Mint Zsuzsi is szóvá tette, a compteur.cc nevű számláló felugró ablakokat hoz magával. Ez még nem zavarna, azonban nem nagyon hagy kommentelni. A felugró ablak lefagyasztja a gépemet, vagy egyszerűen kidob a programból. Mire vissza tudok lépni, legalább 5-6 perc telik el, annyit meg nem ér meg egy hozzászólás, vagy csak nagyon ritkán. Így csak jelezni szeretném, hogy bár mindenkit olvasok továbbra is, ha nem hagyok üzenetet, az nem a bejegyzésnek, hanem a blog számlálójának köszönhető.

2 megjegyzés:

Bea írta...

Én már a múltkor le szerettem volna cserélni, de nem sikerült másikat feltenni. Viszont nekem is hoz magával nem kívánatos dolgokat...

Slayer Gothpaladin írta...

Nos, ezúton javasolnám mindannyiótoknak a Google Chrome használatát. Nekem amikor a Computeur.cc számlálójával találkoztam, simán blokkolta, mindenféle kiegészítés rátelepítése nélkül is! A Google Blogger-hez meg pluszban megéri, ha mindkettő Google "termék"! Ráadásul igen gyorsan töltődik be, simán el lehet egymástól választani az egyes lapokat, az egyik lap lefagyása nem okoz a többinek is fagyást, mindegyik külön folyamat, sőt, korlátozott fiókra is felmegy, ha az adott gépen legalább egy SP2-es XP, vagy SP1-es Vista van! Ezzel meg fogjátok magatokat kímélni a Computeur.cc hülye poupjaitól, és még kényelmes is lesz áttekinteni! Bea, én már hónapokkal ezelőtt is beírtam itt kommentként az Easycounters számlálóját, azt is próbáltad már? Mert ha nem, használd azt (és mindenki más itt is)!