2010. január 24., vasárnap

Élő könyvjelző

Nem igazán blogbaj, de mégis :)) A régi gépemen rengeteg blogot követtem RSS-ben. A Mozilla megjelenítette oldalt az összes követett blogot, ha rákattintottam láttam az új bejegyzéseket, és megtekintés után a jobb egérgombbal ki lehetett választani a "megjelölés olvasottként" funkciót. Így csak azokat a bejegyzéseket hozta fel, amit még nem láttam. Most gépet cseréltem, és újabb verziójú Mozilla van rajta. De ezt a régi funkciót nem tudom beállítani :(( Felhozza a blogok listáját, de nincs olvasott funkió, így hiába olvasom el, nem tűnik el. Nem merem visszaírni a régi listámat, mert követhetetlen lenne. Szerintetek mit kéne hozzá letöltenem, vagy mit csinálok rosszul ?

4 megjegyzés:

Babi néni írta...

Ez velem is megesett. :o) De azóta a Google Readert használom, amit minden gépről könnyen elérek, egyszerűen kezelhető, és van rajta olyan beállítás is, hogy csak az újakat jelenítse meg.

A Mozillához le lehet tölteni egy feedly nevű kiegészítőt, de nem túl jó. Pont az a baj, hogy csak az újakat jeleníti meg és nem tudod elolvasni a régebbi bejegyzéseket csak nagyon macerásan. :o)

Úgyhogy engem is érdekelne, ha valaki tudna egy jó kiegészítőt a Mozillához...

F.Gina írta...

Altair, kösz az ötletet, megcsináltam ! Most van 518 olvasatlan hírem :))

Babi néni írta...

Ajaj! :o)

Kriszta írta...

Sziasztok, bocs, hogy itt kérdezek, de nem tudom, hogy hova írjak, ha van egy új kérdésem?