2010. június 16., szerda

Új sablontervező

Sziasztok, van valakinek ötlete, hogy miért nem jön be nekem az új sablontervező?
Próbáltam Firefox-al (legújabb verzió) és Explorer-el is. Úgy néz ki mintha töltené be, de még fél óra múlva is ugyanott tart.
A munkahelyi gépemen bejön, pedig ugyanazokat használom, ugyanolyan beállításokkal.

Azokhoz a blogokhoz, ahol nem külön ablakban jelenik meg a hozzászólás, oda egyik gépről sem tudok megjegyzést hagyni.

Van valakinek valami ötlete?

4 megjegyzés:

Babi néni írta...

Az új sablontervező nekem sem "jön be". ;o) Igaz, nekem azért, mert fura nyelven van írva és nem tudok belepiszkálni, kisebb változtatásokat eszközölni.

A kommenthagyási nehézségeket egy ismerősnél már olvastam, neki a windows újrahúzása hozta meg az eredményt. Valami elromlott az egyik frissítésnél és utána nem tudott kommentet hagyni, csak a felugró ablakos űrlapokon. Pont, mint ahogy írtad is.

Abile írta...

Nem tudom, hogy jól gondolom e, de szerintem a tűzfal beállítása is befolyásolhatja, hogy le tudod e tölteni a sablontervezőt. Nekem épp fordítva működik, mint nálad. Az otthoni gépen teljesen jó, a munkahelyen nem engedi betölteni sem.

Kaccat írta...

Abile a tűzfal lehet ok, mert az tényleg más mint a munkahelyemen (bár az itteni nyilván erősebb védelmű) de semmi hibát nem ír ki, addig be is jön otthon, hogy látom a fekete oldalt, meg hogy sablonok, egyéb feliratok, de nem jelenik meg semmi, és akárhova kattintok, azt írja, hogy ennél a sablonnál nem lehetséges. Nem is mutatja a jelenlegit sem.
Nem tudom mit tudnék az otthoni tűzfalon állítani :-(

Kaccat írta...

Sajnos az tűzfal kikapcsolása sem segített, úgyhogy valami más lehet az oka...