2013. december 30., hétfő

Kategóriákba helyezés

Kezdő blogoló vagyok, de nagyon szeretnék törekedni az oldal esztétikai dolgaira,ezért fordulok segítségért. Problémám a következő: több témában is írok az oldalamon, mint például életmód, style stb. viszont a bejegyzések megírásakor nem lehet kategóriát választani,hogy melyik általam létrehozott "oldalba" (ahogy a blog hívja) soroljam be. Ha viszont belépek az "oldalba" (pl. életmódba), oda csak egy bejegyzést írhatok. Mit értek félre? Mit nem csinálok jól? Hogyan kell ezt a problémát orvosolni?  További kérdéseim is lennének de elsőként ezt szeretném megoldani. :) Köszönöm szépen: V

5 megjegyzés:

Monika írta...

nem biztos,hogy értem a problémádat: a fejléc alatt vannak kis ablakaid,amik különböző helyekre,más blogjaidba visznek el és ott csak 1 bejegyzést írhatsz?
Sajnos nem tudom,ha így van,mert nekem működik.
Kérlek próbáljad meg mg 1x leírni,ha nem oldódott meg azóta.

Zzev írta...

Az oldal az arra van, hogy egy dologról írj, mint pl egy novela folytatás nélkül. Amit te akarsz az a labels vagy címkék Magyarul(azt hiszem). Aztán kell egy címkefelhő az oldalsávba, a címkék meg amikről akarsz írni. Remélem segítettem.

G.Marta írta...

Ugyanezzel a problémával küzdök, hogy az oldalakra írt bejegyzés csak egy vegyes csalamádé lehet, mivel nem lehet címkézni, nem lehet benne válogatni.Most a külön témákra külön blogot indítottam és azok linkjével terelem át az olvasóimat, ha az érdekli. De nincs erre egy jó, áthidaló megoldás egy blogon belül?
Mondjuk két cimkézést nem lehet működtetni egy blogban, pl. téma és szerző szerint?

F.Gina írta...

Címkét adhatsz többet is, így a címkelistáról lehet válogatni különböző szempontok szerint.

G.Marta írta...

Kedves Gina! Sajnálom, félreérthető voltam. Én egy blogon belül két csoportban szeretnék cimkézni. Pl: az idézetes blogomban(ducicool.blogspot.hu) szeretném a keresési lehetőséget témánként és külön szerzőként megoldani . Ennek nem tudom a megoldását. Ebben tudnál segíteni?
Köszi előre is!! Márta