2008. október 24., péntek

Beköszönő

Mint látjátok, végre elindítottam a segítő blogot. Néhány meghívót már szétküldtem. Egyrészt olyanoknak, akik jelezték itt-ott, hogy gondjuk van, másrészt néhány barátnénak, akiről tudom, hogy a kisujjában van a téma. Aki szeretne csatlakozni, jelezze, akár a megjegyzések között, és küldöm a meghívót !

9 megjegyzés:

Kaoka írta...

Gina óriási ötletnek tartom, hogy létrehoztad ezt a tanuló blogot. Köszönöm a meghívót.

katafolt írta...

A kisujjamban nem sok van,de sokat kínlódtam s tanultam a saját káromon,ha tudok,szívesen segítek.Köszönöm a bizalmat :-)

F.Gina írta...

Örülök nektek, csináltam számlálót !

Juhizs írta...

Gina, én már - jó szándék megvan - alapon szeptember vége felé felállítottam magamnál e témában egy blogot, de azt inkább hanyagolnám, mert nem volt rá időm, és szószátyár vagyok ,vagy akkor írok majd oda, ha hosszadalmas a mondandóm ;-)
Ez a Tied jobb, mert több ember is "készítheti".
Köszönöm a meghívót, de igazából én nem értek ám hozzá! Ügyetlenkedem és foltosbarátnős, ill. családtag segítségre szorulok. (Utóbbi nem egy hatékony, pedig szükség van rá, mert csak magyarul tudok, ezért van, ami "egyedül nem megy" - a blog kezelésével, új dolgok felrakásával kapcsolatban).
Kérlek, ha esetleg még nem tetted meg - akkor hívjad meg közénk feltétlenül Elizanikót és Mammkát, mert ők jobban értenek hozzá, és segítőkészek is.
Köszönöm :-)

lomaquilt írta...

Nagyon jó ötlet és köszönet Neked. Szerintem mindig lehet tanulni.

maca írta...

Köszönöm a meghívást, nekem inkább gondjaim vannak, főleg az angol nyelvű dolgokkal, én inkább segítségre szorulok.

SzErika írta...

Sziasztok! Ha lehet én is csatlakoznék a kérdezők táborához, úgy látom ehhez jogosultság kell ugye? Nagyon sok hasznos tippet olvastam eddig is, hálás köszönet érte.

Slayer Gothpaladin írta...

Szia Szerika,

Köszöntelek a Blogbajok blogon.

Ahhoz, hogy csatlakozhass, úgy értve kell jogosultság, hogy a blog egyik adminisztrátorának - tehát F. Ginának, Zsuzsinak, vagy egy-két másik tagnak - ki kell a te e-mail címedre küldeni egy meghívót. A meghívóban lesz egy link, arra kattintva be kell írnod az itteni jelszavadat, és már benn is vagy! Én sajnos nem tudok neked kiküldeni meghívót, mert bár én is voltam itt tag, és írtam is egy segítő bejegyzést, de aztán Zsuzsi nem megfelelő stílusra hivatkozva (mert hogy szerinte ez a blog a kezdőkért van, és nem a tapasztaltabb bloggerekért) kitett a blogból, de szerintem majd valamelyikük fog küldeni...

Caviar et Lentille írta...

Kérnék szépen meghívót! Lenne pár alapvető kérdésem :)
Előre is köszönöm.