2008. december 30., kedd

Fejléc

Mondaná meg nékem egy hozzáértő ember, hogy azt a rendkívül bonyolult dolgot, mint a fejléc kicserélése, hogyan lehetne megoldani? Tudom, hogy hol kell, a méretezéssel vagyok bajban. Mert még ha találok is egy jópofa, hozzám illő dolgot, akkor az vagy kicsi és nem is látszik, vagy olyan nagy, hogy mindenen túllóg és eltakarja, amit csak lehet.
Mekkorának kell lennie? Méretezzem át még felrakás előtt?
A hátteremről már lemondtam. :o(

Előre is köszönöm a türelmet és a felvilágosítást. Én mindig csak kérek, mint látjátok. Ebben a blogban nekem sok babér nem terem, általam ugyan nem fogtok megvilágosodni. :o(

5 megjegyzés:

Abile írta...

Szia!
Én ezt úgy oldottam meg, hogy amikor a képet feltöltöttem kipipáltam azt a lehetőséget, hogy kép zsugorítás megfelelő méretre. Azt hiszem ez van odaírva, de lehet, hogy nem szó szerint. :o(

zazálea írta...

Köszi, megpróbálom!

F.Gina írta...

A képet hagyhatjuk eredeti méretében is, ennek azonban megvan az a veszélye, hogy vagy kilóg, vagy túl kicsi, nem biztos, hogy jól fog mutatni. Ha azonban kipipáljuk a Méretre zsugorítás opciót, akkor a blogspot ideális méretűre (ennél a sablonnál 718 pixel szélesre) zsugorítja. Amikor én bannert készítek, akkor 800*200 pixelest szoktam, ez általában a legtöbb blogfejlécben ideális méret.
Idézet Zsuzsitól. Én át szoktam méretezni 800*200-ra, és úgy teszem fel.

zazálea írta...

Az enyém nagyon kicsi, mint a blogomon most láthatjátok. A laptopomon nem tudok nagyítani, pedig úgy látszik, ehhez az kellene, majd átmegyek a Machintoshoz.
Remélem, akkor már sikerülni fog...

Köszi, Gina, neked is, majd jelentkezem, még ma megírom, mire is jutottam.

Nézegettem megint a háttereket is, emlékszel, azzal sem sokra jutottam, ilyen barna maradok örökre. :o)

névtelen. írta...

sziasztok!
én azt sem tudom hogy hova kell kattintani hogy belehessen állítani a fejlécet