2008. december 23., kedd

Élő könyvjelző-még egy kicsit

Köszönet Slayernek, hogy felvetette a témát :))
Egy kis pontosítással még tartozom, ma reggel kicsit próbálgattam.
Ha rákattintunk a narancssárga ikonra, feljön az összes kedvencünk. Ha találunk számunkra érdekes bejegyzést, azt először az oldalsávban mutatja, majd még egy kattintásra kiteszi a monitorra. Itt még csak a nyers bejegyzést látjuk, de a címre kattintva bejutunk az illető blogjába !
Így tényleg csak a számunkra érdekes bejegyzést nézzük meg eredetiben a blogban, a többinek csak a nyers változatát a monitoron, fehér alapon, így a betöltési idő a töredéke a blogos változatnak.
ÉS A LÉNYEG : Ha új bejegyzés születik, akkor a gépünk bekapcsolás után jelzi, hogy hány darab új hírünk van, ezeket az ikonra kattintva megnézhetjük, anélkül, hogy a saját blogunkba belépnénk!

4 megjegyzés:

mmama írta...

Szia Gina !
kb: nyolcadszori próbálkozás után
sikerült az útmutatásod alapján feltenni a számlálót.
Igaz hogy májustól van a blog, de
üsse kavics, mától számol.
Nagyon örülök, és köszönöm a leirást.
Az ne kérdezd mi az a kis v a számok mellett, mert nem tudom, és kivenni sem tudom. Egyedi ! pussz

Marika írta...

Ilyen mezei számitogépezőnek és /foltvarrónak/nagyon jo dolog az élő könyvjelző sok koborolástol ment meg .De koborolni is nagyon jo .Kösz Gina. TOVÁBBI SZÉP ÜNNEPET

Marika írta...

Mi az oka egyszerüen nem tudok modult fel rakni mert mindig elutasit hogy az URL:érvénytelen karaktereket tartalmaz mi lehet az ok köszönöm a segítséget .

F.Gina írta...

Marika !
A második bejegyzésben (okt 24) le van írva a számláló kapcsán, hogy mit hová írsz. Gondolom, rossz helyre akarod beírni. Oldalelemek, modul hozzáadás, HTML-javaskript-be kell tenni a kódot, bár nem tudom, mit szeretnél felrakni. Ha végigolvasod a blogbajokat, szerintem október körül megtalálod, amit keresel.