2010. február 1., hétfő


Sziasztok!


Köszönöm a lehetőséget, hogy kérdezhetek, nagyon jó ez a blog!

Kérdésem a következő lenne. Sok helyen láttam, hogy a mellékelt képen látható blogfigyelőt kitették. Én is szerettem volna a blogomra varázsolni, de valószínűleg elnézek valamit, mert álandóan fizettetni szeretne velem. :-(Az ingyenes verzióját hogyan tudnám feltenni?

Köszönöm a segítségeket, előre is!

Cinella/Szilvia

6 megjegyzés:

Babi néni írta...

<script src="http://feedjit.com/map/?bc=ffffff&tc=494949&brd1=336699&lnk=494949&hc=336699&dot=ff0000" type="text/javascript"></script><noscript><a href="http://feedjit.com/">Feedjit Live Blog Stats</a></noscript>
<script src="http://feedjit.com/serve/?bc=ffffff&tc=494949&brd1=336699&lnk=494949&hc=336699&ww=160" type="text/javascript"></script><noscript><a href="http://feedjit.com/">Feedjit Live Blog Stats</a></noscript>

Babi néni írta...

Én is egy új blognál futottam bele, hogy idéntől fizettetni akarnak. Szerencsére ezzel az egyszerű copy-paste-tal működik mégis. (Nem keveri össze a blogokat, ne félj!) Nekem három blogon is fenn van és jól működik.

Másold a fenti kódot egy html-modulba, az elrendezések oldalon. Ha nem működik próbáld előbb egy bejegyzésbe másolni és onnan átmásolni a modulba.

Ha így se működik a blogom fejlécén van az emailcímem, ha írsz, elküldöm emailben is.

De szerintem működnie kell. :o)

xJuDesign írta...

Nagyon köszönöm, Altair! Már én is régóta szerettem volna csinálni egy ilyen oldalelemet!!! SIKERÜLT!

Cinella írta...

Köszönöm, működik! :-)

Cinella

Névtelen írta...

Kinek kell írnom, hogy vegyen fel a szerzők közé, mert lenne pár kérdésem a bloggal kapcsolatban, s itt biztosan kapnék választ is rájuk!

bruercsi írta...

Szia Juci! Jó helyen kéred, de ahhoz, hogy tudjunk küldeni meghívót, kell az e-mail címed!